Hop til indhold

Jes Juncher

Members
  • Antal indlæg

    26
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Profile Information

  • Location
    Hobro

Jes Juncher's Achievements

  1. Jes Juncher

    Controller HW 6.1

    Hej alle Jeg har en ældre controller Visual 2 HW 6.1 med viewer Den står og genstarter periodisk, har forsøgt at loade std programmet i og så loade mit eget i igen. Den har kørt siden 2006 uden problemer men det sidste år har den været meget ustabil. Kan men se ressourcerne på controllerens hw et std. altså cpu & ram forbrug? andre idèer?
  2. Hvad vil det betyde på sigt?
  3. Ved du om der er bøvl med JAVA i version 199?
  4. Hej igen. Dvs at jeg aldrig får liv i mit wireless igen?
  5. Hej igen. Jeg har prøvet flere gange at uploade firmware, og det fungere fint. Efter controlleren har genstartet, kører alt jo igen perfekt, i et stykke tid. Jeg kan endda tilgå via appen. Så jeg tænker ikke problemet ligger der. Syntes jeg kan huske på et tidspunkt at LK byttede controllere med defekt. RF version.
  6. Hej Jeg kan se at linket i tråden til LK er ikke fungerende. Nogen der kan huske hvilken RF version der ikke ville virke med fremtidige opdateringer?
  7. Hej alle Nu har jeg virkelig brug for jeres hjælp! Min controller er over noget tid begyndt at blive mærkelig. Nå man tilgår den via. LK appen så genstarter controlleren. Den genstarter også flere gange af sig selv i løbet af en dag. Ved nyeste opdatering virker mit wireless ikke, så jeg kørte controlleren tilbage til en ældre version. Jeg har forsøgt at indlæse et tomt program, uden held. Har også prøvet at lave et helt nyt program, med minimal funktioner, også uden held. altså jeg kan godt sende til controlleren, men det hjælper ikke på stabiliteten. Kan i hjælpe? vh Jes Juncher
  8. Jeg kører WIN 7pro Visual version 1.32 COM på pc som jeg bruger til andet, så der burder ikke være et problem. Controlleren står bare og blinker grønt
  9. Hej alle Jeg har anskaffet mig en Visual 1 controller. Jeg kan ikke få kontakt til den, og den står og blinker. Jeg kan ikke finde en manual til den. Jeg har bruger et korrekt kabel. noget idè er?
  10. Hej IHC users Hvor langt kan jeg køre tråde mellem min controller og in / output moduler? vh Jes J
  11. Hej igen. Jeg er nu kommet så langt at jeg næsten har fået det til at virke. Mit problem er at min dimmer ikke altid kommer tilbage til memory 1 efter udløb på timer i memory 2. nogle gange kommer den retur, og andre gange ikke. i simulering ser alt ok ud. Nogen idèr? se vedhæftede
  12. Jes Juncher

    Udendørs Lys

    Hej folk Jeg er ret ny i IHC programmering, og vil gerne have hjælp til følgende: Udendørslys med Uni 400 dimmer Når skumring går on vil jeg gerne at min dimmer tænder på memory 1 Nå nogen så går forbi min pir vil jeg gerne have dimmer tænder på memort 2 i en tid, og derefter går i memory 1 Når skumring er off skal dimmer slukke. Håber i kan hjælpe, evt. forklare hvilke FB`s jeg kan sætte sammen?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok