Hop til indhold

Tobias V. G. Soldalen

Members
  • Antal indlæg

    4
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Tobias V. G. Soldalen's Achievements

  1. Tak for hjælpen.Nu tror jeg løsningen er ved at være på plads.Et helt basalt spørgsmål; Skal man have et bestemt kable til at patch fra linksys over på IHC tavlen eller kan bruge et almindeligt simpelt telefonkabel?Da vi overtog havde den tidligere ejer et helt almindeligt telefonkabel med stik mellem telestikdåsen og tavlen. Skal man have et stik med smalt stik i den ene ende til telestikdåsen og bredt stik i den anden ende til IHC-tavlen?
  2. Det er korrekt.Kablet fra telestikket går ned i et skillefilter, herfra over et modem, fra dette går der via LAN4 et kabel over i en linksys-box og fra denne kobles telefonen ind. Jeg har bredbåndstelefoni, så måske er det derfor det skal være så besværgligt.Det før nævnte modems LAN1 er forbåndet til routeren.
  3. Tak for de mange forslag.Jeg har vedlagt billed af min tavle. Jeg er lidt i tvivl om telefonstikket fra TDC kommer ind uden om systemet og dermed skal patches ind og siden ud i huset eller om stikket øverst i billedet (telefonstikket) kommer nede fra tavlen. Er det sidste overhovedet muligt?Som I også kan se af tavlen har jeg ikke noget NET-modul og kan dermed ikke patch data ud, kun tele og AV.Lige nu ser jeg ingen anden udvej end at anvende trådløs router til begge pc'ere og så installere et trådløst netkort i den stationære (koster ik' mere end ca. 250).Mht. til at finde ud af hvilke patchstik i tavlen der hører til de egentlige stik i huset kan jeg derfor ikke komme på andet end at få tele'en ud i systemet og så tjekke vha. klartonen i telefonen.Skal jeg have et specielt tele-patch-kabel når jeg skal have telefonstikket i skabet (over tavlen på billedet) patchet ned i tavlen? Og skal jeg bruge samme slags stik når jeg skal forbinde en af huskontakterne med telefonen?
  4. Jeg er lige flyttet ind i et nyt hus med IHC fra 2006.De tidligere ejere har aldrig fået markeret på kontakterne eller lavet en plan over hvilke patch-stik på tavlen der hører til hvilke stik i huset.Det regner jeg med at løse via try-and-error. Er der nogen anden måde at gøre det på?Mit egentlige problem er at få sat internettet op i huset. Vi har fået overført vores gamle forbindelse (bredbånd + bredbåndstelefoni fra TDC) fra den gamle adresse. Forbindelse kommer ind via telekablet.Der er ingen net-enhed på tavlen, kun en tele-enhed og en AV-enhed.Er det muligt at patch telekablet ud til en af kontakterne og så skille data og telefoni der? Vi har en trådløs router, men ikke trådløst netkort i den stationærer, så vi har både brug for en almidelig LAN-forbindelse til den stationærer og en trådløs til den bærebar, hvilket betyder at routerne skal være i nærheden af den stationærer.Skal man have et "korrekt" kabel mellem stikket og skillefilteret eller kan man bruge det almindelige telefonstik?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok