Hop til indhold

Steffen soltau

Members
  • Antal indlæg

    9
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

    Aldrig

Steffen soltau's Achievements

  1. Steffen soltau

    LYD I FLERE RUM

    Hej.Jeg er ved at renovere hus og vil i den forbindelse ogsågerne havde lyd ud til alle værelser, stue og køkken regner med indbygnings højtaler.Vil have at det er muligt at blive vækket af musik i soveværelset, køkkenet og badværelset hvor det er synkront, men også hvor det er muligt at det skal være induvidielt. Samtidig vil jeg også gerne at man i stue kan se film og på sammentid kan hører musik i køkkenet? hvordan kan det sættes op. og hvad med PC, XBOX360, PS3 osv. kan det stå i fyrrummet med stadig vises i soveværelset så man slipper for unødvendig støj.Jeg har ikke rigtigt kunne finde nogle produkter eller mennesker der kunne hjælpe mig. Kan I det?PS. håber i forstår mit ? ellers skriv. så prøver jeg at omformuler mit ?
  2. 1000 TAK for hjælpen og dit hurtige svar..PS. super fedt forum og hjemmeside og menneskerne bag..
  3. Hej. hvad hedder det nye program til ihc og hvordan får jeg deter ved at lave ihc i mit hus?? Har set nogen har en plantegning over deres hus, hvor de kan se hvad der er i div. rum??BONUS SPØRGSMÅL:kan man få en add. til Android mobil eller skal man ud og invister i iphone??
  4. lige et side spørgsmål..har lige ´renoveret hus og lave spot men alm. halogenkan det betale sig at skifte eller skal jeg vente et års tid ogse hvad der sker med udviklingen??
  5. Tak for de mange, og hurtige svar..jeg finder sikkert på mere at spørge om sener i forløbet.
  6. OK og tak for hjælpen..hvad med ihc-net og kan man bruge normal kat.6 kabelps. er elektriker men har ikke rigtig gjort mig inde for IHC.
  7. Hej alle.Er ved at bygge hus og laver ihc.Men kan i komme men nogen ideer og hvad er smart.der må godt være lidt lir over det, hvis i kan følge mig,så det ikke bare bliver en rimelig dyr slukalt funktion jeg får.på forhånd tak!!!
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok