Jump to content
IHC-User.dk

palle kofoed

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 1. Lars, mange tak. Det er også sådan jeg forstod det, og har prøvet, dog uden stjerneskruetrækker. Ledningen ligger sig på ydersiden af røret i stedet for nede i skærerillen. Det er som om den grønne bit er for stor i hullet til tvinge ledningen ned i rillen. Jeg må prøve at sætte en stjerneskruetrækker i den grønne bit og se om det giver en forskel. Jeg har tidligere monteret ledninger i skærerille i telefonstik og strømtyve i bilens ledningsnet, men aldrig har jeg set en der er så besværlig.
 2. Aha, ja de indlæg ser ud til at kunne bruges. Mange tak. Stjerneskruetrækker i den grønne bit? Og hvad gør jeg så? Drejer den?
 3. Vejledningen har jeg læst. Der står man skal bruge den medfølgende bit/værktøj. Jeg forstår bare ikke hvordan jeg klemmer ledningen ned i skæreklemmen. Jeg har prøvet at stikke spidsen af ledningen ned i klemmen og trykke (temmeligt) hårdt på værktøjet. Men ledningen kommer ikke ned i klemmen. Jeg forstår måske ikke hvordan det gøres rigtigt og derfor søgte jeg en video på det. Frustrationen blev ikke mindre da jeg fandt ud af en fuga pir ikke passer i en fuga underlag. Men hvilket underlag kan så monteres i?
 4. Hej jeg har ikke den store erfaring men har købt denne pir, 507D6304, som jeg behøver lidt hjælp med. Først og fremmest, hvordan monterer jeg den på væggen. Jeg har hverken forfra dåse eller indmuringsdåse og har derfor købt et 1 modul fuga underlag. Fuga underlag er til klo i siden men der er ikke klo på min nye pir??? Hvilket underlag skal jeg så bruge? Der er skæreklemmer på montagepladen. Hvordan klemmer jeg ledningen ned i klemmen med det medfølgende værktøj/grøn bit. Jeg har prøver Google med jeg kan ikke finde noget der beskriver det. På forhånd tak
 5. Jeg har lige opdateret til Java version 55 Nu kan jeg ikke komme på min controller i sceneview. Den starter applicationen, men denne besked kommer op: "Application blocked by security settings. Your security settings have blocked an applicatin signed with an expired or nor-yet-valid certificate from running. Kan i hjælpe??
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.