Hop til indhold

Daniel Lübker

Members
  • Antal indlæg

    14
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Daniel Lübker

  1. Tak for jeres svar. Jeg opgraderede firmwaren (inkluderer genstart) og derefter virkede scenarierne igen. Sjovt nok er der nu en enkelt dæmper der udelukkende reagerer på scenarier, men ikke reagerer på ServiceView eller IHCRemote. Prøvede at ændre forskellige parametre for dæmperen (min / maks) men fysisk set reagerer den ikke på disse konfigurationer. Dæmperen kan med scenarier stadig styres fra 22-100% på trods af range blev sat til 22-23%.
  2. Hej. Jeg har lige været inde at kigge på naboens ihc installation, hvor der skulle laves nogle mindre ændringer. Der er monteret en lang række trådløse stikkontakter og trådløse lampeudtag med dæmper. Det har virket fint med scenarier, men efter vi downloadede sofwaren fra controlleren og uploadede den igen, kunne dæmperne pludselig ikke styres fra scenarierne. Backupen blev indlæst, men det ændrede ikke på problemet. Alle dæmpere kan styres fra iphone appen uden problemer (dog heller ikke softwaretryk) Jeg har prøvet at unlinke og linke igen, men stadig samme problemer. Er der nogen der ved hvad dette kan skyldes? I min egen installation har jeg en lang række trådlæsse dimmere, hvor jeg aldrig har oplevet dette problem.
  3. Tak for hjælpen allesammen.Det var løsningen fra Visual 2 jeg valgte. Det virker super.Grunden til jeg ville begrænse til 80% var at mine LED pærer blinkede ved fuld lysstyrke. Fandt så ud af det slet ikke var nødvendigt da det løste problemet at tvinge dimmeren til LR belastning.Så nu er der LED i hele huset, som fungerer perfekt sammen med lysdæmperne. Så hvis andre går med samme tanker kan Philips Master LED 4W 2700K varmt anbefales.
  4. Hej.Jeg har en række trådløse dimmere, som jeg gerne vil begrænse til max 80%.Er du muligt at redigere i funktionsblokken "1.2.03.d. Trådløs dimmer 1 og 2 tastbetjent" så det ikke er muligt at skrue mere op for lyset end 80% Har forsøgt at lege lidt med det, men kan ikke finde en variabel med den aktuelle lysstyrke.
  5. Tak for jeres input.Jeg vil bruge en kontaktor, og benytte modulet til de hårdest belastede stikkontakter.
  6. Det er bare til komfur + udtag i værksted.Syntes bare ikke jeg kan finde nogle standard.
  7. Moduler er beregnet til 16A belastning, og kan bruges til 2x3 faser.
  8. Jeg er god klar over det kunne laves billigere med et relæ, men har allerede modulet, så ønsker selvfølgelig at bruge dette.
  9. Daniel Lübker

    3-faset output

    Hej.Jeg er helt ny med IHC, og derfor dette måske lidt dumme spørgsmål.Kan det passe at der ikke findes et 3-faset output produkt til IHC Visual.Jeg ønsker at benytte et IHC Output 400 Bistabilt output modul, til to 3-fasede output, men kan ikke finde et 3-faset ouput produkt i IHC Visual. - Bliver jeg nødt til at oprette den som 3 seperate udgange?
  10. Tusind tak for alle de gode besvarelser.For det første havde jeg lavet en kæmpe regnefejl idet jeg havde beregnet på 24/24mA input modulerne.Samtidig er ideen med wireless dimmere ved tavlen genial da jeg så her kan sparre et par output moduler.For at undgå alt for meget kommunikation mellem de to controllere regner jeg med at benytte den ene til alt alarmering (røg + indbrud) og den anden til alt styring.Hver controller for sin egen 72W strømforsyning og udelukkende backup på alarm modulet.
  11. Tak for hælpen.Dejligt med et så hurtigt og præcist svar.Jeg har overvejet om dele af installationen skulle udføres som wireless, men er blevet enig med mig selv om at hoved-installationen skal laves trådet og så et par enkelte afbryder fx til sengelamperne mm. som wireless.Hvis jeg nøjes med én controller vil jeg lige så tæt på grænsen at jeg ved en evt. senere udvidelse alligevel skal tilføje ekstra controller. - så vil jeg næsten hellere fra starten have et lidt overdimensioneret system hvor softwaren er forberedt til 2 controllere, og derved undgå en evt. senere lappeløsning.Men endnu en gang tak for hjælpen.
  12. Jeg er så småt i gang med dimensioneringen af min første IHC installation til vores kommende hus på 210m2.Som det ser ud nu blivere tavlen udstyret med nedenstående componenter: 2 Controllere1 Input modul 24/3mA8 Input modul 24/24mA11 Output modul 2301 Output 400 Bistabilt relæmodul4 Output modul 241 Backup5 Dimmer 350 CRTil dimensioneringen af strømforsyningen går jeg ud fra jeg skal bruge summen af maksimalt egeneffekt på samtlige komponenter (240W) – Det betyder at jeg skal bruge hele 4 x 72W strømforsyninger. – Selvfølgelig kan jeg benytte en samtidighedsfaktor der begrænser det lidt, men syntes det lyder helt vandvittigt. – Kan dette virkelig være rigtigt?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok