Hop til indhold

Jonas Kjærsgaard

Members
  • Antal indlæg

    2
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

    Aldrig

Alt der er opslået af Jonas Kjærsgaard

  1. Jeg har problemer med ramtider ved scenarier. Alle mine enheder er trådløse. Ved valg af scenarier glemmer controlleren rampetiderne og udfører den ønskede handling med det samme, dog husker den rampetiderne ca. 1 ud af 100 gange. Nogen gode forslag til hvad problemet kan skyldes?Næste problematik er at hvis jeg slukker en tænding med dæmp på (Ø80 Wireless Unidimmer)og så tænder igen, så starter den på 100 % niveau. Altså husker den ikke det givne lysniveau som den stod på inden den blev slukket.Disse tændinger er lavet med FB 1.2.03.D Nogen gode forslag til løsninger på det problem. Håber på lidt hurtig hjælp.Har tilføjet programmet. [file name=Herluf_Trolles_Gade_42.vis size=373918]http://ihc-user.dk/media/kunena/attachments/legacy/files/Herluf_Trolles_Gade_42.vis[/file] Herluf_Trolles_Gade_42.vis
  2. Hej det er desværre et kendt problem i alarmbranchen. Den eneste løsning er udskiftning til en kombidetektor der føler på flere forskellige ting. Det negative er at de desværre ikke fås i Opus66 størrelse, men kun som almindelige detektorer.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok