Hop til indhold

michael svantemann

Members
  • Antal indlæg

    6
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

    Aldrig

Alt der er opslået af michael svantemann

  1. hej er det 3 ens billeder, jeg kan se du har brugt en der hedder LK ir modtager 16 kanal, jeg kan ikke finde en der hedder sådan i deres program, den eneste hvor der er forprogrammerede knapper med light er Lk 120B1035, men der reagere den ikke.
  2. det er en B&O kompatibel ir modtager, men det er hvilken opsætning i logitech man skal vælge, for alle dem man vælger i logitechs softwareihc-wirelessihc-fuga 4ihc fuga 16 ihc ir remote osv.alle dem er der ikke forprogramerede knapper, dvs man skal have en original fjernbetjenning, og der kommer problemet med at den godt kan lære koderne, men ikke bruge dem ??????
  3. Jeg har stadig ikke luret den, jeg har haft fjernbetjeningen i 3år nu og har ikke haft problemer med den, undtaget IHC, det er lige meget hvilken ihc opsætning jeg vælger er der ikke forprogrammeret knapper, det er kun 120b4035 hvor der er light1 osv, og der virker den heller ikke, for nogle år tilbage havde jeg det til at virke men kom til at slette opsætningen.jeg har fuga16 ir modul siddende, og som sagt har det virket.jeg ved ikke om der har været ændringer i den seneste sofware version 770
  4. Hvad valgte du i logitech softwarelysdæmper / lk / ihc ????Jeg syntes at have prøvet det hele, men der er ikke nogle forprogrammere knapper, de er alle blanke.
  5. Hej allesidder lige og leger med logitech 895, jeg har læst side op og side ned, hvad er en opdateret status med at få den til at virke med 16 moduls ir input, hvad er opsætningen i logitechs program, hvilke koder virker osv.
  6. topjop skrev: Hej Har testet det i min windows7 alt kører fint, inkl design
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok