Hop til indhold

Daniel Raahauge

Members
  • Antal indlæg

    5
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Daniel Raahauge's Achievements

  1. Daniel Raahauge

    Temp.

    Hej med jer Har lige en opgave :-)Ville gerne have en udendørs temp. Måler så jeg kan se på min ipad app hvor varmt det er uden for. Kan man det?Jeg har lk varmestyring indendørs, der bruger jeg lk temp føler, den har jo en ekstra udgang til gulvføler, kunne den bruges??Lige et til. Kan man integrere et kamera så man kan se på via ipad app til ihc?
  2. super, jeg takker mange gange
  3. Det er perfekt, jeg har nu sagt til min smed han skal monter telestater på mine radiatore.Jeg har en stue på ca. 50 m2, ned 1 radiator i hver ende og en i gangen ved siden af hvor der er åben til med en halv mur. Hvordan gør jeg bedst mht, til varme føler? montere man en pr. radiator eller en fælles??
  4. Mane tak, vidste ikke det var samme fremgangsmåde, det vil sige at ihc selv finder ud af hvor meget der skal lukkes op for ventilen hvis jeg skriver 23 c i programmet? Eller åbner den bare på fuld knald og så slukker når den ønskede temp. er nået?
  5. Daniel Raahauge

    radiator

    Hej alleEr ny IHC bruger, har lige købt mig et system og skal til at ha monteret det hele.kan godt være jeg kan finde svaret her på forumet, men syntes ikke rigtig det er lykkedes mig.Jeg vil gerne kunne styre mine alm. radiatore med mit ihc, via en rum termostat føler, og en eller anden form for 24v radiator ventil.Kan dette lade sig gøre, og hvis ja hvilken ventil skal man bruge???Håber der er nogen der vil hjælpe en nybegynder :-)
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok