Hop til indhold

Michael Damm

Members
  • Antal indlæg

    5
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

    Aldrig

Alt der er opslået af Michael Damm

  1. Jeg tog chancen og opdaterede, for jeg kunne ikke holde kontakten til controlleren længe nok til at tage en backup. Men alle mine ting fungere endnu.Jeg hoppede iøvrigt også fra version 2.3.586 til 2.6, og der gik fint.Mvh Michael.
  2. Prøv at opdatere firmware.. Det virkede for mig. Jeg gik på version ihc-2.6.122 her til morgen da mit var nede.Mvh Michael.
  3. Mine styrede kontakter gav også strøm altså dem der var tændte da controlleren valgte af give op.Men når jeg forsøgte at kontakte controlleren så mistede jeg forbindelsen konstant somom den selv genstartede hele tiden. Jeg forsøgte så at opdatere tiden i de korte perioder jeg havde fat i kontrolleren, men så svarede den med at der var et synkronisringsproblem.Det der står i de tidligere threads er at det er et firmware problem, og at man bør opdatere, men jeg var bange for at opdatere en kontroller der var ustabil. Det lykkedes dog uden problemer og efter genstarten med den nye firmware virker det hele igen.Jeg har haft problemet tidligere og så begynder det at virke igen på et tidspunkt i løbet af et par dage, men det er jo ikke tilfredsstillende. Nu håber jeg det er løst for fremtiden med den nye firmware.Men hvad er egentlig meningen, hvor tit skal man opdatere firmware?Mvh Michael.
  4. Jeg har svaret på en anden thread med min metode:Jeg havde samme problem.Jeg har ledt efter en beskrivelse af en controller genstart uden held.Jeg prøvede at slukke på hovedafbryderen og fjerne batteriet fra kontrolleren, men det hjalp ikke. Jeg endte med at downloade en ny firmware, og opdaterer via USB kablet. Nu virker mit igen, men det er helt sikkert ikke den rigtige måde. Nogen andre bud?Mvh Michael.
  5. Jeg havde samme problem.Jeg har ledt efter en beskrivelse af en controller genstart uden held.Jeg prøvede at slukke på hovedafbryderen og fjerne batteriet fra kontrolleren, men det hjalp ikke. Jeg endte med at downloade en ny firmware, og opdaterer via USB kablet. Nu virker mit igen, men det er helt sikkert ikke den rigtige måde. Nogen andre bud?Mvh Michael.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok