Hop til indhold

Flemming Steffensen

Members
  • Antal indlæg

    3
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Flemming Steffensen's Achievements

  1. Du har sikkert ret, Henning - det tog bare en krig at lave den og det har heller ikke meget WAF at eksperimentere med lyset i hele huset når børnene sover. Tak for jeres inputs!
  2. Tak for svarene. Den .ihc konfiguration jeg har, er omkring 7000 linjers XML, indeholdende en del hjemmelavede funktionsblokke. Det vil være en stor hjælp for mig hvis jeg med simpel manipulation af XML koden kunne få en del af konfiguration med over på den nye controller. Er der nogle retningslinjer du @BrianPedersen bruger til det, eller er der kun den hårde metode med kopiere del for del, som nævnt af @Lars Jacobsen?
  3. @Frode Roksvåg Fik du gennemført konvertering uden problemer? Jeg får snart samme problem. (Den nye Visual Controller med Viewer er på vej). @Brian (Badazz) Findes der en beskrivelse af hvordan man konvertere fra det gamle format til det nye?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok