Hop til indhold

Tm Milgart

Members
  • Antal indlæg

    7
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Tm Milgart's Achievements

  1. Har siddet og leget nogle dage med Openhab 1.8.3 her i julen, og jeg må sige at det ikke lige er mig. (Openhab2 er der ingen dokumentation på foreløbig, så det ville være tude tosset at begynde at finde hoved og hale i det, hvis man ikke har kenskab til Openhab i forvejen. Desuden virker IHC bindingen ikke ordentligt endnu) Men det er måske også fordi jeg har alt min kode i selve IHC kontrolleren, og ikke har lyst til at lade Openhab overtage styringen i stedet. Openhab kan dog god connecte med kontrolleren, men jeg syntes ikke det virker overbevisende nok til at have en server stående 24/7 bare for at jeg kan bruge mit lys mm. Og det er selvom RaspberryPi ikke bruger meget strøm, det virker bare så meget mere omstændigt. Derimod har jeg fået nogle ESP8266 print hjem, som er super lette at lege med. ( Wemos D1R2 er een af dem) Jeg har fundet en lille print der hedder Witty. Det fylder 3x3 cm og har en håndfuld porte samt fuld Wifi integration. Som det kan ses i min tegning, bruger jeg den til kontrol af TV, forstærker, støvsuger og så selvfølgelig til IHC. Altsammen stemmestyret af Alexa. Koden er kompatibel med Arduino compileren, og en lille demo kan hentes her: https://github.com/kakopappa/arduino-esp8266-alexa-multiple-wemo-switch Jeg har så stykket noget software sammen der kan bruge IR til mine enheder samt lidt hardware til en converter fra 3Volt til 24Volt. Så Mofi....det er bare om at komme i gang
  2. Skodal Du kan finde mere info her : https://github.com/openhab/openhab-alexa da linket hos Openhab ikke virker.
  3. Et stk Echo købt og et stk Wemos D1R2 til at styre hele herligheden med.
  4. Lyder spændende.... overvejer også at få Echo Dot, til at styre mit IHC, TV og andre små ting. Så er lige med på en lytter her.
  5. Hmmm 2 x øv.... Men tak for svaret
  6. Kan man få modtagere der kører på CR3020 batteri ? (de små der sidder i håndsenderne) Er der noget dokumentation på protokollen ?
  7. HejsaKører tavle montering af IHC med Dimlight dæmpere M/LCR 300.Har netop købe een LED pære i Harald skrald der kan bruges sammen med denne dæmper.Om det kun virker når den sidder sammen med 10 andre af halogen typen skal jeg ikke skulle sige,men den koster 39kr og ser ok ud i lyset som skulle være gult, men lyser en del hvidere.PS. Kører også IHC wireless fra tavlen ud til 3-4 lampesteder, det virker fint sammen. + trådløse tryk.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok