Hop til indhold

Brian Rasmussen1354922248

Members
  • Antal indlæg

    5
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

    Aldrig

Brian Rasmussen1354922248's Achievements

  1. Vi går lidt med overvejelser om at skifte hele systemet ud til noget nyt(ikke IHC). Så der skal ikke ofres for meget på IHC'en. Iøvrigt kører vi med den gamle controller, så ved slet ikke om den kan arbejde sammen med 1-10v converter.
  2. Hej.Er løbet ind i et problem.Har en sportshal med lysdæmpning via et 1-10v signal. Dette virker fint, men nu skulle vi prøve at lægge de 2 niveauer ind(memory 1 og 2), så man fx kunne nøjes med 50% lysstyrke ved et enkelt tryk.Jeg kan bare ikke få det til at virke, bruger muligvis en forkert funktionsblok.Nogen der har en løsning?
  3. Har et problrm når jeg prøver atopdatere min firmware i min controller.Det er en visual 1, men når jeg kører programmet, får jeg at vide, at jeg ikke har tilladelse til at opdatere???
  4. Så vidt jeg kan se, laver LK ikke det modul mere, der hedder 400 V 8x16 A med 8 udgange.Er der nogen der ved hvilket modul der erstatter dette modul?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok