Hop til indhold

Kongefwj

Members
  • Antal indlæg

    12
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Kongefwj's Achievements

  1. Hej Jesper Jeg skal netop til at have installeret et par Velux vinduer. Mangler du stadig test personer, eller hvor langt er du i projektet? Mvh. Flemming
  2. Så lykkes det at få hul igennem til E-mail kontrol. Fejlen var at jeg ikke havde tilladt POP adgang fra min Yahoo konto (Gøres under indstillinger)Ellers har jeg sat det op på flg. måde:Server adresse: "pop.mail.yahoo.dk"Server port: "110"Brugernave: "Det jeg logger ind med på Yahoo"Adgangskode: "###"E-mail Adresse: "####@yahoo.dk"
  3. Hej. Jeg har også haft problemer med at min Controller pludselig ikke ville sende mails. Jeg har vist haft problemet siden okt/nov 2011. men har først opdaget det nu. Jeg har en TDC konto så problemet er at de ikke understøtter port 25 mere.Jeg har løst det ved at oprette en dansk Yahoo mail og indtaste flg. under "Notifikationsbeskeder":SMTP host navn: smtp.mail.yahoo.dkSMTP host port: 25ESMTP server brugernavn: ###@yahoo.dkESMTP server kodeord: ###Jeg har desværre ikke fået E-mail kontrol til at virke endnu. Men jeg vender tilbage når jeg har hul igennem der også.
  4. HejJeg har en Nokia E72, hvor jeg har forsøgt at tilgå WebSceneView. Men når jeg gør det er den ufattelig langsom. Den går op til 5% og så står den her i 10-15 min. inden jeg får login skærmen. Når jeg logger ind går der igen 10-15 min. Jeg er logget på Wireless LAN med rigtig god forbindelse, og andre www sider køre fint.Når jeg gør det fra en PC køre det normalt. Jeg har ikke lavet Webapp. særlig stor for at undgå for meget data overførsel. Jeg har opdateret SW på min telefon, uden held. Jeg anvender firmware version 2.7.132 på IHC'en.Er der nogle der har nogle ideér til hvad der kan være galt ?
  5. Tak for det. Det er da godt nok et led datablad. Så tror jeg det er sundere at ryge.....
  6. HejEr er nogle der har en ide til at teste LK røgalarmer, hvis man ikke har en LK test- /programmeringsenhed - og man ikke er ryger Kan man evt. bruge en alm. laser-pointer til at aktiver den? Eller skal jeg vente helt til nytår til der er ild i cigaren? :blush:
  7. Det er nok en god ide, hvis du har mulighed for at teste dem før du køber. For farverne er ikke altid som man forventer dem. Du skal kigge på Ra-taller som skal være så højt som mulig. Det er hvor gode de er til at gengive de forskellige farver. Jeg har selv nogle LED med Ra=83 og de er lige "blå-hvide" nok, efter min mening. Du skal helst over 90 vil jeg tro. Men så begynder prisen at stige og udvalget at blive mindre.
  8. HejDet er ikke alle LED som kan dæmpes, så det skal du naturligvis først være sikker på at din kan. Jeg har anvendt "TCI Jolly Dæmpbar Konverter" til de dæmpbare LED jeg har. Jeg vil dog lige sige at med denne dæmper er det kun mulig at bruge 1-tryk dæmpning, og den reager noget langsom ift. de normale IHC dæmper.
  9. HejEr der nogle der ligger inde med IHC symboler til Caddy tegneprogrammet, til at dokumenter IHC installationen. Eller evt. et andet freeware program der kan klare opgaven.
  10. HejJeg er pt ved at bygge nyt hus og har gået i samme tanker som dig. Jeg er ved at lave et fuldmuret hus med saksespær i køkkenalrum og stue. huset er på 185m2. Jeg fandt nogle test på nettet hvor den generalle konklusion var at tryk nemt kunne række, men ved stikk. og lampesteder var resultatet ikke prangende. Jeg har selv valgt at lave wireless ved tryk hvor jeg ikke ønsker at fræse, og det er ca 80% af alle tryk. Jeg har også fjernet den "normale" stikk. som sidder under alle afbryder ved døren, da den normal kun er til støvsuger og da vi har centralstøvsuger, er behovet næsten væk. Derved undgår jeg at fræse/bore op gennem dør overlæggerne. Jeg vil tro jeg har et resultat i slutningen af Juli, hvorvidt de wireless tryk fungere.
  11. Kongefwj

    Opsætning af mail

    Det var jo lige det der skulle til, nu strøg jeg lige igennem. Takker.
  12. Kongefwj

    Opsætning af mail

    HejJeg har bøvlet noget med opsætningen af mail fra IHC administrator. Jeg har en TDC mail hvor jeg har oprettet en speciel adresse til min controller. Under e-mail kontrol har jeg skrevet:Server adresse: pop3.mail.dkServer port: 110Brugernavn: "Min mail adresse som jeg logge på TDC med"Adgangskode: "Kode som jeg logger på TDC med for at se min mail boks"E-mail adresse: "Controllerens e-mail adresse"Jeg har ændret portnummerne fra 80/445 til 8080/460 da jeg anvender dem til en NAS server (kan nu ikke se at det skulle have indflydelse)Når jeg tester den fra IHC administrator, melder den fejl: Forbindelsen mislykkes pga. autentificeringsfejl?:S Jeg er noget forvirret, er der nogle der kan se hvad jeg gør galt???
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok