Hop til indhold

Thomas Fredericia

Members
  • Antal indlæg

    10
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Thomas Fredericia's Achievements

  1. Utroligt at man ikke magter fra LK´s side at programmere sig ud af alle de kendte bugs der er i deres software.
  2. :blush: :blush: :blush: Hold kæft hvor lamt :blush: Jeg kiggede under datalinie produkter i stedet for wireless.Hvor PINLIGT! :blush: Tak igen for endnu et hurtigt svar Mvh Thomas
  3. Lyder spændende. Har du et EAN nr. EL nr. eller lignende på den klemrække ? Grazie
  4. :blush: Hejsa. Jeg hentede en .vis fil (forum_zterapi.vis). Jeg kan se at jeg ikke har det produkt der hedder "Dimmer Universal". Havde heller ikke den FB der bliver brugt, men den var nem nok at gemme ved højreklik. Mit lille bitte spørgsmål går på hvorledes jeg kan gemme den der "Dimmer Universal" i min visual version 2.6.65.Det er sikkert helt vildt nemt. . . .når bare man ved hvordan Jeg ville jo gernekunne bruge den i mine projekter. Prøvede at kopiere den fra et åbent vindue i visual til et andet, men får kun "indsæt" muligheden når det er i samme visual vindue jeg copy/paster. :blush: På forhånd tak.Thomas
  5. tøhø.. mener selvfølgelig 2 faser/tændledninger... +samt selvfølgelig nul og jord ved intet om fb programmering, så kan ikke gennemskue om tidsafhængig aktivering af udgangene ville vire :blush:
  6. Det var sgi hurtig reply. Ja det lyder mere spændende med noget ekstra guf på, men der er kun de to ledere ud til lamperne, og det er a-pærer (af den ikke-dæmpbare slags), der sidder i lamperne, så det med lysdæmpere til det er et no-go .Men jeg er selv ved at renovere mit hus, og laver i den forbindelse IHC. Det er ikke heeeelt utænkeligt at jeg ville bruge netop din idé i mit eget hus i stedet for Så mange tak for indlægget Tester det asap.
  7. Hejsa. En kammerat har 2 muldvarpe (nedgravningsspots) som lyser op på et træ. Han kunne godt tænke sig at de lyste i vilkårlig rækkefølge. Jeg har ikke afvist at det kunne lade sig gøre, men jeg sagde at der ikke var gode odds på det.Det skal forståes således at når FB'en tændes, vil der hele tiden være mindst eén af lamperne tændt. Hvert 20. minut skal der så ske et skift. Jeg mener ikke der er noget vilkårligheds halløj i IHC, men måske man kunne lave noget med 3 forskellige timere eller blink Fb'er der kører samtidigt, men med forskelige tider. Der er 3 kombinationer i tændingen (Lampe A tændt, Lampe B tændt, samt Lampe A & B tændt). Ved godt at der med denne metode ikke ville være vilkårlig tænding, men hvis nu fb kørte et par timer inden loop, ville det ikke være så tydeligt at det hele bare var fast programmeret.Anyways idéer, tips og råd er mere end velkomne.På forhånd tak (Visual controller med 2.6.122)
  8. Underligt din elektriker ikke udleverede den cd med programmerne på, som fulgte med i pakken med controlleren... du har trods alt betalt for den. Måske han glemte det ?
  9. Hejsa.... når nu den FB er så populær, kan den så ikke komme i download afdelingen ? (jeg kunne nemlig også meget godt tænke mig den) il_mariachi_@hotmail.com please :woohoo:
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok