Hop til indhold

Casper6060

Members
  • Antal indlæg

    4
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Casper6060's Achievements

  1. Tak for tilbagemeldingen Så det jeg prøvede at fortælle var at jeg overvejede at købe en switch hvor de 8 ledninger kan sættes direkte i i stedet for at skulle sætte RJ45 på alle kablerne. Men det er nok ikke vejen frem. Så derfor tænker jeg at købe følgende. Switch: https://www.avxperten.dk/netvaerk-switch/netgear-gs110mx-netvaerk-switch-8-port-100-1000-2-5g-5g-10g-mbps-13-2w.asp RJ45: https://www.avxperten.dk/netvaerksstik-vaerktoejsfri/rj45-stik-cat6a-stp-vaerktoejsfri-graa.asp Jeg tænker NetBasic kablerne er ligesom Cat6 kabler og kan vel håndtere 10Gbps hvis kablet er under 55M? Så ville det ikke give mening at fjerne IHC NetBasic boxen og erstatte den med den switch jeg har linket til. Og så bare smide de RJ45 jeg har linket til på de ledninger der sidder i IHC NetBasic boxen og smide dem i switchen?
  2. Hej Lars Mange tak for at dele din viden! Jeg valgte her til aften at forsøge mig med et andet outlet og et andet kabel da jeg tænkte at det måtte være en kortslutning der blev lavet. Ganske rigtigt var det en kortslutning, nummer 2 kabel jeg lavede blev lavet pænere og nu kommer der 1000/1000 igennem! WOOHOO. Så nu skal jeg have fat i sådan noget som et netværksswitch tænker jeg hvor alle kabler kan installeres ligesom de er blevet i IHC NetBasic boksen og så børe jeg vel bare kunne smide et CAT6 kabel i udgangene og bruger internetet som det er? Der er nemlig ikke andet der er forbundet til IHC NetBasic boksen, så lige nu ser jeg den blot som en stor stop klods.
  3. Til info har jeg en netværkstester, den er helt ny og har ikke brugt den før. Umiddelbart har jeg læst mig frem til at det jeg oplever tyder på kortslutning, men kan ikke se der skulle være nogle problemer med nogle af kablerne. Jeg har oploadet 4 filer for at vise problematikken. Jeg har lagt en EJ45 på det patch kabel der gik fra IHC NetBasic ud i huset (mere specifikt mit konto) og her får jeg 100Mbit, men med en netværkstester får jeg på venstre enhed på pin5. 2 svage lys i pin 5 og 6 på højre enhed, men på pin 6 på venstre enhed får jeg 2 stærke lys i pin 5 og pin 6 på højre enhed. De andre 2 billeder er hvor jeg har forbundet RJ45 i T-568B her virker 100Mbit stadig, men når venstre del når pin5 viser højre del svag lys på pin 2 og 5 samt pin6 på venstre enhed viser stærke lys i pin 2 og 5 på højre enhed. Nogen der har nogen idea om hvorfor da jeg tænker dette er grunden til jeg ikke får de 1000/1000 mbit jeg havde håbet på.
  4. Så jeg har lige købt hus der er 10 år gammelt og så ved rundvisningen at der var Ethernet i alle rum. YES tænkte jeg. Men nu har vi boet her i 1½ uge og nu er jeg blevet bekendt med begrebet IHC NetBasic og nu er der nogle spørgsmål som jeg håber i kan hjælpe mig med. Kort sagt ved jeg min IHC NetBasic boks ikke kan håndtere over 100Mbit og jeg har en 1000/1000 Fibernet forbindelse. Så jeg har læst herinde på diverse forum opslag og taget port 2 kablerne ud af min IHC NetBasic og sat det ind i disse: https://www.avxperten.dk/netvaerksstik-vaerktoejsfri/modular-8-8-uden-vaerktoej.asp Forbindelsen virker, men stadig kun 100Mbit selvom det går ind i ruteren fremfor IHC NetBasic boksen. Så spørgsmålene er følgende: 1. Mine kabler er Delta 8 / IHC NetBasic WB Cable PIMF 4x2 AWG23 LSFROH D1411 (Er de ligesom Cat6 kabler og kan understøtte mere end 100Mbit?) 2. Hvis ikke det er kablet, er det så måske mine udgange der ikke fungere ordentligt? 3. Kan man godt bruge et NetBasic kable fra sin router og til væg udgangen og så fra væg udgangen bruge et standard Cat6 kabel uden problemer? 4. Er NetBasic og Cat6 kabler forskellige i forhold til hvordan de går ind i RJ45 connectoren, for min netværkstester lyser dobbelt på en af udgangene. Beklager det lange post
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok