Hop til indhold

HenrikLarsen

Members
  • Antal indlæg

    2
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

HenrikLarsen's Achievements

  1. Tjoo, men problemet er jo at det ikke virker som en PLC. Jeg ville jo ikke bede om hjælp her hvis det bare lige var en smal sag. Som jeg skrev har jeg prøvet forskellige standard blokke og kan ikke lykkedes med dem, jeg har også prøvet at starte på at lave en blok, men vil ikke bruge en dag på at lave noget en anden har til at ligge i skuffen. Og nej IHC virker ikke som en PLC, så havde det kørt for længe siden.
  2. HenrikLarsen

    Udvendig lys

    Hej, jeg mangler en IHC Block med nedenstående funktion, da jeg ikke syntes at kunne finde en løsning der virker med standard blokkene. Jeg er ikke IHC Programmør og jeg får et slemt anfald af Tourettes hver gang jeg forsøger, når man kommer fra PLC verdenen og simple ting ikke virker som man mener det burde. Har prøvet 4-5 forskellige måde med standard blokkene, men der syntes altid at være et eller andet der ikke virker som ønsket. Det skal siges jeg ikke er IHC fan, overhovedet, hvilket gør det endnu mere pisse irriterende at prøve ting af der ikke rigtig lykkedes, så nu må experterne træde til, som der ikke er mig. Udvendig Lys Sæt udgang hvis Tid 1 er aktiv (eks. 16:00:00 til 23:59:59) & Lux indgang er aktiv Sæt udgang hvis Tid 2 er aktiv (eks 06:00:00 til 08:30:00) & Lux Indgang er aktiv Sæt udgang uden for Tid 1&2 tændes på PIR indgang & Lux indgang er aktiv. Håber det giver mening.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok