Jump to content

kragskov

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har en installation med IHC 3 og de nye 2 kanals dimmere. Alle dimmere kan tændes/slukkes enkeltvis. Er det muligt at synkroniserer 3 dimmere, så de har samme lysniveau, og justeres sammen.
 2. Hvilken funktionsblok vil I anbefale til fl.g. beskrivelse? Jeg har trådført tryk, og wireless lampeudtag. Kl. 7.00 – 22.00 Lyset tænder på 100% ved 1 tryk Lyset slukker ved 1 tryk Dæmpning ved at holde kontakten kl. 22.00 – 7.00 Lyset tænder på 20% ved 1 tryk Lyset tænder på 100% ved 2 tryk indenfor 1 sek. Lyset slukker ved 1 tryk Dæmpning ved at holde kontakten
 3. Jeg kan koble på via usb, samt ip adresse. Brugernavn og adgangskode er tjekket, men når jeg så taster alle informationer ind i IHCRemote appen så får jeg hele tiden denne fejl. Skal jeg få pengene tilbage fra LK eller er der hjælp at hente?
 4. Funktionsblok søges. Et kort tryk, skal tænde lys, og efter 5 minutter en ventilator. Endnu et kort tryk, efter 2 minutter, skal slukke lys, og ventilator. Men hvis lyset slukkes efter 5 minutter skal ventilator have efterløb på 10 minutter. .Et langt tryk skal slukke lys og ventilator, når det er tændt. Et langt tryk skal IKKE tænde lys og ventilator, hvis det er slukket.
 5. I kan højre klikke på den 'gamle' funktionsblok' og trykke 'GEM'. Så vil i kunne finde den i funktions overtigten, og bruge den igen.
 6. HejsaDu kan bruge "2.1.02.a. Uge - døgn - hverdag/weekend UR", der har du op til 7 ure pr dag, mulighed for skumring på "UR aktiv" indgangen, samt indgang for manuel overstyring. Jeg bruger den selv og det virker fint.
 7. Jeg skal bruge en funktionsblok til et børneværelse, som kan justere lysstyrken om natten til 10% via skumringsrelæ, ur, og 1 tryk.Det skal fungere således at alle 4 taster laver et "touch" og tænder/slukker og justerer op/ned.Et langt tryk på én tast skal aktivere "NAT", og når ur + skumringsrelæ bliver aktiv tænder lyset på 10%.
 8. Jeg har et fortrådet 4-tryk, og en wireless lampeudtag dimmer som skal spille sammen.De 2 øverste taster skal kunne tænde/slukke, dæmpe op/ned (touch),og de 2 nederste taster skal kunne slukke lyset langsomt (15 sek.).Jeg har også brug for en "Sluk ALT" funktion.
 9. Det er nok dette skema du leder efter [file name=IHC_dok.pdf size=6588]http://www.ihc-user.dk/media/kunena/attachments/legacy/files/IHC_dok.pdf[/file] IHC_dok.pdf
 10. Jeg har brug for at kunne styre en 1000w lysdæmper med nogle fast programmeret scenarier, på samme måde som med LK Wireless dimmere.Tryk 1 skal kunne tænde med 40% lysstyrkeTryk 2 skal kunne tænde med 70% lysstyrkeTryk 3 skal kunne tænde med 100% lysstyrkeTryk 4 skal slukkeEr der nogen som kan komme med et løsningsforslag?Hvis IHC ikke kan, findes der så andre produkter som kan bruges?
 11. Jeg har kun brug for manuelt at køre persinenne op og ned via et tryk/touch. Billedet viser hvad jeg har brug for. [img size=327]http://website.ihc-user.dk/media/kunena/attachments/legacy/images/Udklip-73d84e4d9dfee7069995e8162e554673.JPG
 12. Er der en som kan omskrive FB 3.01 Persiennestyring, så det er muligt kun at bruge 1-tast (touch)?
 13. Jeg forstår bare ikke helt hvordan... Der er 16 input via ir, og iflg. oven stående billede fra LK så er der 20 funktioner på en Beo4.input 13,14input 13,15input 13,16input 13,17Hvordan får jeg dem til at virke, der er jo kun 16 tryk på indgangen.
 14. Okay troede at man skulle trække alle 16 tryk over i en FB før de virker.
 15. Er der en FB som passer til B&O Beo4 fjernbetjening, og som kan få alle taster til at virke. [img size=324]http://www.ihc-user.dk/media/kunena/attachments/legacy/images/b_o.JPG
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok