Hop til indhold

Premnath Kangatharan

Members
  • Antal indlæg

    2
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Premnath Kangatharan

  1. Tak for hjælpen, jeg har fundet manualen, og prøver på at tygge mig igennem det der er nødvendigt for mig....Kan du fortælle mig hvad der ellers kommer med i pakken, når man køber en system, f.eks. følger antennen med, eller er det ekstra udstyr??
  2. Hej Allesammen, Jeg er helt ny bruger af IHC systemet siden min elektrikker har lavet programmeringen for mig har jeg ikke rørt systemet.Men der er nogen ting jeg godt kunne tænke mig at få ændret....Jeg aner intet til det hele, men jeg er kommet så langt at jeg har fået downloaded LK IHC Visual, og fået forbindelse til mit anlæg. Længere er jeg ikke kommet, og kunne godt tænke mig lidt info omkring det her...Findes der nogen guide her, eller andre steder som kan hjælpe mig med programmeringsdelen af et IHC system???Ting som jeg søger hjælp til er feks. hvordan ændrer jeg output på f.eks. et tasttryk???Hvad er KIP, jeg ser flere af jer nævne det, men jeg er ikke rigtig sikker på hvad der menes med det??Hvordan kan jeg tvangsstyre udgange??Hvordan kan jeg opbygge et scenarie på min computer så jeg kan tjecke status både via min lokale comp. og via internettet??Hvordan laver jeg f.eks. et program som tænder for en udgang på et estemt tidspunkt og slukker det på et tidspunkt automatisk??OSV OSV.....Det kunne værer rigtig fint hvis en af jer bruger MSN og har løst til at tilføje mig, så i kan hjælpe mig hvis der skulle opstå noget.... Send mig en PM med jeres mail hvis der er noge som kan hjælpe
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok