Hop til indhold

Søren Iwersen

Members
  • Antal indlæg

    6
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Søren Iwersen's Achievements

  1. Søren Iwersen

    Lysstyring

    Hey. I min entré/gang er der monteret en pir til tænd/sluk af lys, problemet er at da vejen til toilettet går herigennem er tiden sat til 1 min, men når børnene skal tage tøj på tager det gerne længere. Så hvad jeg søger er en FB hvor lys styres af pir, men med mulighed for "forlænget drift" ved hjælp af et tryk.
  2. LK har ikke en udvendig pir i deres program..Det var ihvertfald svaret da jeg spurgte hos min lokale Solar afdeling.. Kører selv med Servodan´s pirfølere både inde og ude, og de virker upåklageligt, og personligt synes jeg også de er pænere end LK´s
  3. Nej Desværre du skal bruge tre ledninger.. +24v0vDatahttp://www1.lk.dk/katalog.jhtml
  4. Jeg har som overskriften lyder fået løst mit problem..
  5. Jeg har også lige fået geninstalleret min pc.. Da LK har valgt og fjerne programmet fra deres hjemmeside, så jeg ingen anden udvej end og rode lidt i stakken af cd´er og installere det som fulgte med..
  6. Jeg har et stort problem..Jeg fatter åbenbart ikke og tælle hvor mange ind- og udgange der er på de tegninger der er i testen..Er der nogen der kan hjælpe?? Jeg har tilføjet et billede, hvor opgave 1 er oppe i venstre hjørne og opgave 2 er nede i højre hjørne..
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok