Hop til indhold

Kurt Bjerre

Members
  • Antal indlæg

    8
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Kurt Bjerre's Achievements

  1. IHC Remote Chrasher konstant ved opstart på Android 8.0

    Har opdateret til nyeste versioner på bade mobil og ctrl.

    Ved nogen om der er gang I fejlretning, eller skal vi bare som sædvanligt

    halte videre med gammelt software.....

    1. M000192

      M000192

      Der er en fejl i seneste opdatering af appen, er jeg blevet oplyst af LK. Den begyndte også at gå ned ved opstart for mig, efter jeg havde oploadet lidt ændringer til controlleren. Midlertigt fix burde være at geninstallere appen på tlf og ikke oploade nyt program til controlleren. Indsat svar fra LK: 

      Vores app udvikler har erkendt, at seneste Android IHCRemote app. indeholder i bug. 
      Der kommer en opdatering i starten af det nye år. 
       

      Du kan afhjælpe din problemstilling på følgende måde: 

      1) Slet din Android profil og opret den på ny (OBS: Det medfører sletning af din Android profil indstillinger)

      2) Du bør ikke sende nyt projekt fil til din IHC Controller (Hvis du sender ny projekt fil til din IHC Controller, skal du anvende punkt 1).

    2. Kurt Bjerre

      Kurt Bjerre

      Tak for info, god midlertidig løsning :)

  2. Jeg nåede, inden jeg rejste på ferie for 3 uger siden, at prøve med en anden IR modtager. Det løste alle problemer !!!!Jeg kontaktede efterfølgende Lk kundeservice , som gav en super service.Man havde ikke hørt om problemet før, men tilbød U/B ombytning af produktet.Det er nu sket, så jeg kan som i det sidste indlæg kun anbefale LK's kundeservice.Tak for indlægene. Kurt Bjerre
  3. Ja der er jo ikke så meget andet tilbage.Jeg vil vende tilbage når jeg har prøvet en aden modtager, men skulle det være tilfældet burde Lk nok at ha' hørt om det før...
  4. Kablet til Ir modtageren er ca 12 m. og af par-snoet type, men som jeg skrev tidligere , har jeg prøvet med bare 0,5 m kabel med samme resultat.
  5. Com kablet er 1m , og det er alm. kabel til rs232 m. skærm (prøvet med og uden skærm)
  6. Ja, problemet er der kun når Com. kablet er sat til.Jeg har nu ogå prøvet at flytte Ir modtageren helt ud til Controleren, men lige lidt hjælper det, følsomheden er lig nul !!Min teori er om det evt kan være støj fra Pc,en der interferer og der med skaber forstyrrelser for B&o modtageren.Jeg har prøvet med flere Pc'er / Notebook's men med samme resultat.
  7. Den skal jeg lige have uddybet.Når kablet sidder i, er det kun B&o modulet der ikke reagerer jf. ovenstående, alt andet virker!!Det ser ud som om følsomheden på Ir modtageren er næste lig nul.Underligt efter som den jo er et input modul nøjagtig som andre, bare med væsentlig længere kabling.Jeg kan ikke rigtigt se noget fornuft i det, specielt ikke efter at en kolega har et anlæg hvor lige det her, ikke er et problem. (Nøje afprøvet iøvrigt)Man kan så spørge sig selv hvorfor kablet skal sidde der når det åbenbart snupper følsomheden fra Ir'en. Jo ser i, det er såmænd fordi jeg er ved at lave et program der via IHC service skal agere en form for Viewer.
  8. Jeg har i mellemtiden tjekket alt omkring montering, par,m.m.m firmware opdateret til nyeste ver.Resultatet er fortsat den samme, IR modulet kan ikke anvendes,blot kablet til Pc'en er tilslutet, (IHC programmet ikke aktiv) !!!!????Er der nogen der har en ide ??
  9. Kurt Bjerre

    B&o IR modtager

    Hej !Kan nogen foklare hvorfor B&O IR modtageren stort set ikke kan bruges, når jeg har en Pc'er tilslutet Controlleren , alt andet virker !!!Jeg savner ligeledes info omkring et produkt der udvider dækningen til flere rumIR repeater eller lignede.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok