Hop til indhold

Anders Larsen

Members
  • Antal indlæg

    36
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Anders Larsen's Achievements

  1. Anders Larsen

    Scenedesign?????

    Hej alle.Det der scenedesign / sceneviewer er sgu noget mærkeæigt noget....Kan det have sin rigtighed at man er nød til bruge stien til venstre for at navigere. Eller kan man os lave tryk knappe på selve skræmen som man kan navigere efter.
  2. Jeg kan finde det i symbol menuen. Men ikke i kompentdatabasen.
  3. Jeg har slettet alt hvad der har noget at gøre med sluk alt at gøre. Og nu er problemet væk.Ang dimmer så er det en uni dimmer IHC/SA hedder den vist.Hvorfor?
  4. Ok det vil jeg prøve. Så vender jeg tilbage når det har været testet et par gange.
  5. Det drejer som om:Stuen: Tryk 6 tast på væg nederst venstre. wirelessKøkken: Tryk 4 tast diode ved dør nederst højre. datalinie 1.13Udgang stue: Lampe udtag loft: datalinie 1.08 Vinkelvej_8_2012-11-04.vis
  6. Hej alleJeg har et lidt underligt problem.Mit lys tænder en 3-4 gange efter det er blevet slukket. Altså jeg slukke det. Det tænder. Jeg slukke det. Osv.Jeg kan så få det slukket ved dæmpe det lidt og så slukke det.Jeg har været mit program igennem for at se om en indgang eller udgang er brugt mere end en gang. Det lader det nu ikke til. Nogen gode ideer?
  7. Hvorfor ikke bruge en plc, nu når du skriver du er vandt til at programmering. Her har du jo os mulighed for 0 -10v eller 4 - 20 mA signaler. En siemens S7 1200 plc kan nok klare den lille opgave du omtaler.
  8. Det kan gøres via en dimmer. Velleman har en dimmer som kan tage 500W. Og kan styres via et 1 - 10 eller 0 - 10 volt signal. Så det er ikke noget problem. Problemet ligger nok i at lave fb'en. Da den skal regne lidt. For den skulle gerne reguler på både kedel temp og røggas temp.
  9. Hvorfor nu ikke lave det rigtig? En pillebrænder skal sgu da køre modullerende drift. Hvis man har opnået sit setpunkt på eks 60g. Skal blæserne køre ned i rpm. Det er da den eneste rigtige måde gøre det på. Problemet ligger i at man ikke kan arbejde med 0 - 10v eller 4 - 20mA.Dette er bare min mening.
  10. Nu ved jeg ik lige hvad en TB mini er? Og med hensyn til opstart sidder der normalt en el tænder. Som får pillerne til brænder. Og når man så når et set punkt eks 30g starter blæseren op.
  11. Undskyld jeg blander mig. Men skal du ikke have modulerende drift? Eller skal blæse motor bare for fulde rpm.
  12. I følge sb6. Og det afsnit snakker om står der følgende: Tabel 801 A må dog ikke anvendes i følgende tilfælde:339– For kabler og ledninger, som kan forventes at blive belastet med en strøm, der overstigerhalvdelen af den højst tilladte mærkestrøm for den tilhørende overbelastningsbeskyttelse,i længere tid end 3 timer ad gangen.Note Det kan f.eks. forekomme ved anlæg til elektrisk rumopvarmning.– For kabler og ledninger, som er fremført tæt på ydre varmekilder på en strækning, deroverstiger 0,5 m.Note Det kan f.eks. forekomme, hvor varmerør og kabler er fremført i samme panel eller bygningshulrum.Dette vil sige at det er elektrikkeren som opfylde de krav. Og det kan han have lidt svært ved da han ikke ved hvad en forbruger vil sætte til sine stikkontakter. Og de disse tider skal der ikke man brugs genstande til at trække 6,5A i mere end 3 timer. Og så det ikke lovligt. Derfor kan det ikke lade sige gøre at lave en installation med 13A sikr. Selvom SB 6 siger noget andet.....
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok