Hop til indhold

Jacob1354922238

Members
  • Antal indlæg

    7
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

    Aldrig

Jacob1354922238's Achievements

  1. Hej igen,Det viser sig (efter et opkald til LK) at controlleren er fra en serie, hvor der var fejl på RAM'en. De bytter UB.Tak for jeres forslag.
  2. Hej ABO,Det prøver jeg. Tak for tippet.Jacob )
  3. Hej Blastman,Jeg er forbundet via RS232 (det er en v.1). IHC server og IHC Service programmet har fint fat i controlleren. Men IHC-visual kan åbenbart ikke køre en simulering ej heller uploade et program.Jacob )
  4. Hejsa,Jeg har slettet projektet i controlleren, og resat den.Nu kommer den med følgende fejl, når jeg prøver at uploade et nyt projekt:"Der er sket en fejl under send projekt. Fejlnummer: OxE400000A,Ox2000019"Er der nogen der har ideer til hvad der kan være galt?Jeg kan fint styre udgange vha IHC-Service og indstille ur mm. Det er heller ikke muligt at starte en simulering. Ikonet for kontrolleren får et rødt kryds over.Jacob )
  5. Tak for tilbudet. Men jeg har fået monteret et nyt modem og det virker fint.
  6. Der er nok ingen anden vej end at punge ud med kr. 1.300,- for et nyt modem. Surt.Jacob )
  7. Jacob1354922238

    IHC modem

    Hejsa,Jeg har problemer med mit IHC voice modem.Det startede med at det ikke reagerede på "#" når det ringede op til mig ved alarm. Dvs. Ingen reaktion på "tast # for at fortsætte".Nu virker det tilsyneladende slet ikke. Dioden på modemmet blinker fint med 1Hz. Ingen fejl i Controlleren. Men modemmet ringer ikke længere op ved alarm, og det tager heller ikke "røret" når jeg ringer til det.Nogen der har gode ideer? Er det defekt? Kan man "resette" det? Jeg har prøvet at afbryde forsyningsspændingen uden at det hjalp.Jacob )
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok