Hop til indhold

A.hermansen

Members
  • Antal indlæg

    4
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

A.hermansen's Achievements

  1. Hej Lars1 Det er ikke en ventilator i den forstand. Det er husets ventilations anlæg der suger ud fra badeværelserne også, og normalt ligger det og køre et sted mellem 60-80% der har jeg manuelt op og ned regulering af anlægget via tryk og den wireless kombidimmer. Det jeg så gerne vil have er at når du skal i bad så har jeg et tryk i badeværelse der har “ i bad funktion” dvs lys bade område tænder, håndklædetørre starter på timer, ventilation køre op på 100% hvis det i forvejen ikke køre det, når du så er færdig med at tage bad og går ud trykker du igen, lys slukker og efter en justerbar tids periode køre ventilations anlægget tilbage til det niveau det var justeret til inden at du gik i bad. håber det giver lidt mere mening
  2. Hej Henning. Mange tak for dit svar, er også gået igang med at prøve at lave min egen FB, men jeg kæmper dog lidt med at få den til at gemme det niveau der var inden der blev trykke og få den til at give et signal om at den skal gå tilbage til det niveau når der bliver trykket igen, er ikke rigtigt lykkes for mig endnu, men hensyn til at vide hvilken tilstand den er i, er jeg dog ikke bekymret for det i dette tilfælde da jeg i samme FB skal trække en udgang som tænder lys i bad område. Det vil sige er lyset tændt så er der bedt om 100% fra bad. Slukke tilbage til hvad det nu køre af % efter en tid. Men alt dette har jeg styr på sådan noglelunde det var mere om der var nogle som havde en FB der virkede med genkald af tidligere niveau jeg søgte lidt da det er det der driller mig lige pt Mvh Anders.
  3. Hej, ville høre om der er nogle som der har en FB som kan lave følgende eller som der ved hvilken FB jeg kan bruge. Jeg har et wireless kombi uni dæmper siddende som der styre et 1-10v output til justering af mit ventilationsanlæg, dette køre helt fint. men jeg kunne godt tænke mig at ved F.eks Bad kan man trykke på en knap og så køre ventilation op på 100% og ved tryk ingen på samme knap køre den efter en justerbar tid tilbage til det niveau som den kørte på inden at der blev trykket på bad knappen. Håber det er okay beskrevet Mvh Anders.
  4. A.hermansen

    Somfy gardin styring

    Hej. ville høre om der er nogle som der måske kender en løsning på mit ønske. jeg har nogle sol screen som der er styret med en somfy situo 1 io. kunne godt tænke mig at få det byggede over mit IHC så jeg har mulighed for at kunne køre dem fra tryk eller at de selv køre ned hvis det er høj inden temperatur. Har enlig kun brug for at kunne køre dem helt ned eller helt op og ved manuel selvfølgelig også at kunne stoppe dem. Har kiggede forskellige steder, men kan ikke finde nogle ordentlige løsninger syntes jeg. Håber der er nogle herinde det har et godt forslag. På forhånd tak.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok