Hop til indhold

Niklas996

Members
  • Antal indlæg

    10
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Niklas996's Achievements

  1. Her er de tegninger som sælger har lavet. Jeg kan ikke helt få det til at give mening. Fx i vores bryggers er der et lampeudtag og ikke andet jeg kan se, kan være på controlleren. Der er en LK Fuga svagstrømskontakt med 4 "kontakter" ved hoveddøren. Jeg ved godt man jo så i teorien, hvis jeg har forstået IHC'en korrekt - kan tænde fx slukke alt lys i hele huset på en af kontakterne. men jeg vil bare gerne have en kontakt til at tændeloftslyset. Nogle der har et bud på, hvordan den her så ville skulle se ud? S25C-923010313480 (1).pdf
  2. Det er ALT lyset i hele huset - som ikke er sat i en "almindelig stikkontakt" og udfaldene er efterhånden større og større. Den anden dag blinkede det som var man til technofest i 90'erne. Jeg begynder at blive bange for at udvikle epilepsi..
  3. Hej Astronaut, Jamen jeg ved ved det teknisk set ikke. Sælger siger der var et lynnedslag af en art i området som gav en strømafbrydelse som så "ødelagde controlleren" (sælgers ord) Jeg har fået at vide af elektrikeren, at de har haft et par firmaer ude, og det ene gav en pris på 70.000 for at udbedre det og programmere det. Det mente han så var tyveri ved højlys dag. Men sagde også, at de 2 timer som sælger har forsøgt at "sælge" os som værende nok til installation og introduktion er alt for lidt. De kan godt skifte controlleren, men at selve programmeringen vil tage noget længere tid - selv med papirer fra den gamle programmering. I forbindelse med det her, så blev strømforsyningen skiftet, men det løste ikke problemet. Og problemet er at lyset går ud. Der er udfald af 2-3 sekunders varighed, og vores oplevelse er, at udfaldene er blevet værre siden vi overtog. Alt lys der er på controlleren påvirkes af udfaldene. Mens alt andet ikke gør. Det sker ofte og vel hvert 10. minut cirka. Jeg tager et kig på de tegninger, for det er korrekt at det er Fuga svagstrømstryk vi har ja.
  4. Tusind tak. Vi giver det et forsøg når vi har modtaget tegninger fra elektrikeren så jeg kan se lidt mere der. I forhold til internet adgangen, så lyder det fornuftigt at holde sig fra.
  5. Tror du har ret i at sælger ikk skal erstatte “dimmere” hvis de ikk virker med LED. Og nu forstår jeg hvad der menes med det. Det virker som et urimeligt krav - trods alt. desto mere jeg læser om IHC desto mere “spændende” er det jo. Og vil sådan set gerne have det i vores hus. Med to børn, en renovering og fuldtidsjobs til konen og jeg, så er tiden måske bare ikk lige til det. nu har jeg hentet softwaren og forsøgt mig lidt frem. Og er jo totalt grøn så nu kommer de helt dumme spørgsmål - som sikkert kan få jer til at grine Det bliver i hvert fald lidt af en mundfuld. Lampeudtag i lofterne med LK Fuga kontakterne, som vi har i hele huset, virker relativt lige til. Men vi har spots i køkken, i spisestue og på badeværelser, udenfor og i gangen. Hvordan “definerer” jeg dem? Altså jeg aner jo ikk hvordan de er sluttet til. Giver det mening? Niklas
  6. Godt være det er vejen frem. For ja flere af de funktioner jeg kan læse mig til, er muligheder som lyder ret spændende. Som sådan bare ikk noget vi tillagde den store værdi da vi købte huset. Eller har et behov for virker nu. Vi vil bare gerne have loftslys og spots til at virke med tænd/sluk på kontakten. i de videoer ser det nogenlunde overskueligt ud med “tænd sluk” men mon ikk det stadig vil være noget jeg Skal bruge en del tid på. men tusind tak for din/jeres Hjælp herinde.
  7. Jeg kan godt fornemme på elektrikeren at det vil koste en del, hvis han skal gøre det. Han har givet os en pris på 14.000 for at skifte den og lave om til kip relæer. Vores udfordring er sådan set mest, at vi ikke mener vi bør betale så meget som en 25 øre. Da det her problem er opstået efter vi skrev under - men inden vi overtog. @Henning Pedersen kan man hyre dig til at hjælpe? pt er aftalen at elektrikeren vil komme ud, give introduktion til det og så kan jeg “nørde” med det, (sammen med min lillebror som er programmør dog uden nogen erfaring i IHC) og så vil de komme ud og skifte den bagefter. Når vi forhåbentligt har lavet et “program” som virker. Men jeg er noget nysgerrig på om de lysdæmpere også kræver udskiftning. For så skal sælge simpelthen betale for den del. Er det noget vi kan tjekke? Og i givet fald hvordan?
  8. Strømforsyningen er lige blevet skiftet, da de håbede det ville løse problemet. Der er, hvis jeg ikke husker helt galt, 5 lysdæmpere. Har set den video du linkede til, og den har givet mig lidt mere mod på det. Men vi har 260 m2. Spots indbygget inde og ude som alle er på IHC’en i dag. Så stadig noget af et arbejde tænker jeg.
  9. Hej Henning, Godt nytår! Og tusind tak! Nu bliver det lige et svar til astronaut også. Nej jeg har absolut ingen erfaring med programmering. der er bestilt en ny controller. Pt er der udfald på lyset, og det forsvinder regelmæssigt i få sekunder af gangen. Ifølge elektrikeren så skulle den nye enhed løse problemet. Men Lindved El fortæller os at den gamle programmering ikke kan overføres. Noget med at comtrolleren er så gammel, at den er “dos baseret” mod den nye som er Windows baserer. (Elektrikerens ord) De håndskrevne noter har Lindved el liggende, men jeg får lige fat i dem. for vi vil bare gerne have det fikset som det var inden controlleren gik i stykker. Vi er ikke ude i en omfattende programmering. Vi vil bare gerne have det til at virke, så lyset tænder og slukker på kontakterne som det er i dag. Jeg har taget et billede ad enheden. Måske det hjælper. med venlig hilsen niklas
  10. Hej, 1/12 overtog vi et hus. Som har en ældre IHC enhed installeret. Den er gået i stykker og sælger har “modvilligt” accepteret at købe en ny. Da enheden var i restordre ved Greenline har vi stadig ikke modtaget den fra sælger. Jeg har i mellemtiden så fundet ud af, at den gamle “programmering” ikke kan overføres til ny enhed. Sælger af huset nægter at betale for programmering af den nye, og kan forstå på elektrikeren at det kan være noget af en omgang at starte op helt fra bunden. Jeg har håndskrevne kopier af den gamle programmering - men er der nogle gode råd til, hvordan man kommer igang med IHC’en? Jeg vil helst ikk betale elektrikeren for timevis af programmering og han har også indrømmet at han ikke er verdensmester i det. Hjææælp. hilsen Niklas
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok