Hop til indhold

Morten Hygum

Members
  • Antal indlæg

    6
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Morten Hygum's Achievements

  1. Ja og iPad er opgraderet til iOS 11, så det er så ikke en mulighed. Men nu har jeg jo klaret mig i 9 år uden viewer, så spørgsmålet er om jeg vil savne det, hvis jeg ikke køber en med.
  2. 1: Er det virkelig den eneste forskel på de to? 3: Vil det sige at man ikke behøver vieweren for at tilgå det via ipad? Så jeg behøver faktisk kun bruger iPad, så kan jeg nøjes med den controller jeg har (LK nummer 820B120) ?
  3. Hej Jeg har et 9 år gammelt anlæg, hvor jeg har en Visual Controller uden viewer (LK nummer 820B120) og i forbindelse med opførelse af en tilbygning, kunne jeg godt tænke mig at få Viewer delen med. I den forbindelse er jeg stødt på 3 spørgsmål. 1: Hvad er forskellen på Visual 3 (LK: 820B1600) og Visual med Viewer (LK: 820B1400)? Jeg har skrevet begge produktbeskrivelser ud og kan kun finde ud af at Visual 3 kræver mere af maskinen og der er et længere kabel med til antennen. 2: Oplever i også problemer med Visual 3 softwaren? Jeg installerede begge software, for at se forskellen, men Visual 3 gik kold og måtte geninstalleres. Så prøvede jeg at åbne en vis fil fra min gamle installation og så gik den kold igen og måtte geninstalleres igen. 3: Kan det overhovedet svare sig at opgradere. Hvor meget bruger i jeres Viewer? På forhånd tak for svar. Morten
  4. Har også hørt fra en bekendt at Logitech Harmony 1100 virker via RF, men jeg synes at 3K er meget for en universal fjernbetjening.
  5. Jeg har fået at vide, at Logitech Harmony 1100 virker sammen med IHC wireless.Er der nogen der ved om Harmony 900 også gør det?
  6. Har købt downlights LED på www.trenden.dkDog til indendørs brug, men kig.Jeg har 2 diodes spot og de giver fint lys i gang og køkken
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok