Hop til indhold

Niki

Members
  • Antal indlæg

    35
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Niki's Achievements

  1. Ellers ville LK´s kundeservice jo heller ikke have noget at lave. :laugh:
  2. Til at begynde med kan vi jo definere at du ikke har IHC men IHC net
  3. ahhh jeg tror vi har behov for at lave en video med lige netop det... for det er da umuligt at forklarer! Jeg kigger på det i næste uge! Uden at lov for meget.
  4. du skal bruge den del der hedder Touch på scenarie... så vil det virke...
  5. Det kan du sagtens når du højreklikker på scenen og trykker på scene egenskaber så kan du vælge billed der... det bruger den så som "baggrund"
  6. Ja det skulle du kunne, da den kører NPN som er den måde 24V indgangsmodulet kommunikere på!
  7. Den er nu rettet til så den virker selv om du slukker for IHC eller ligger et nyt projekt op... [file name=inverter_indgang.zip size=2483]http://www.ihc-user.dk/media/kunena/attachments/legacy/files/inverter_indgang.zip[/file] Men hvad er det helt nøjagtigt du skal bruge... jeg mener den blok du bruger invertere sådan set bare indgangen den kan ikke andet...Dvs hvis lyset er slukket sætter den udgangen ON og omvendt, er det, det du skal bruuge? inverter_indgang.zip
  8. Det var så lidt... Ej det vil jeg ikke påstå, men blot en grundlæggende forståelse for hvordan at IHC controlleren "tænker" (reagere)
  9. fejl fundet! :DPå toilettet forsøger du at tænde og slukke timeren samtidig.dvs du skal enten fjerne ->Toilet/1.1.01.Kip blok... /Slukeller->toliet/1.1.01.Kip blok /KIP med timerdu kan ikke både slukke lyset og tænde det på timeren igen
  10. Niki

    FB

    Men nu virker den
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok