Hop til indhold

Jan W

Members
  • Antal indlæg

    23
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

    Aldrig

Jan W's Achievements

  1. Hej, vi har en stor ejendom, med flere ihc wireless controllere.Kan den samme ihc wireless nøglering, tilsluttes flere controllere, så den virker i alle bygninger ?Hilsen Jan
  2. Kan disse fra MegaTherm bruges sammen med IHC på et 24V Output Modul ?Megatherm 24V TELESTAT 2W
  3. Se det var måske en ide, Mon ikke der skulle være et par ekstra ledere der..
  4. Har nogle temperatur sensore siddende på min værksteds-controller (visuel 2 uden viewer)Er det muligt at overføre information om temperaturen til min Hus-controller (visual 2 med viewer)?Altså gennem linket (8-15 & 15-8)Hilsen Jan
  5. Hej, har en Temp sensor siddende på en Visuel Ctrl uden viewer i mit værksted, er der nogen måde at overføre bitkoden fra værksteds controleren (uden viewer) til Hus controleren (med viewer) så jeg kan aflæse temperaturen på den?(Ideen er jo at kunne aflæse den på min smartphone)
  6. Er det stadig til salg??Pris..
  7. Jeg har brug for et SMS modul, som kan sende 8 forskellige tekster til 3 forskellige telefon numre.Hvilket er godt og billigt??Eksempel på brug:indgang et ON = Send sms til nummer 1 med tekst 1indgang to ON = Send sms til nummer 2 med tekst 2indgang fire ON = Send sms til nummer 1 med tekst 5osv..
  8. Jan W

    Forsinket kommando..

    Hele huset har ICH Wireless..Jeg har 2 steder problemer med kommandoerne er forsinkede..I min udestue sidder en Wireless Dimmmer, hvis man trykker tænd, går der 8 sek før den tænder og det samme når den skal slukke..Det samme gælder i køkkenet når man skal Slukke..Nogen der ved hvad det kan skyldes??Hilsen Jan
  9. Hej, jeg skal ha styret noget julelys...Tænde = kl. 07:00 Slukke når Skumring = Lyst (morgen/formiddag)Tænde når Skumring = Mørkt (eftermiddag)Slukke = Kl. 23:00Alt det er nemt nok..Her kommer det svære..Som udgang, bruger jeg et 24V Udgangs modul, med et 24V KIP relæ sat til.KIP relæeet har et ekstra sæt kontakter som jeg tilbage meldertil et Indgangs modul, til at checke om relæet er Tæmdt eller slukket..Hvordan koder jeg den?Jeg tænker hvis man laver en blok:Tæmd puls kl. 07:00 hvis KIP Check indgang = OffSå i det sekund den begynder at sende tænd puls, så er KIP Check indgang jo skiftet til ON, sender den så pulsen færdigt eller afbrýder den rutinen..
  10. Jeg havde faktisk ikke tænkt på om det var lovligt..Det kan der være noget om, som jeg må undersøge..Dyrt, kan jeg nu ikke se det er.. For har 24 Output modulet alligevel, og et enkelt sted har jeg brug for at styreen 230V Lampe og Kip relæet havde jeg også bare liggende..
  11. Hej, jeg bruger tit egne ting til IHC.Freks. Har jeg nogle 24VDC KIP relæer som jeg tilsluttertil IHC 24V Output modul..Disse moduler har 2 kontaktsætog bruger det ene kontaktsæt som tilbage melding(til 24/24 input modul), så kontrolleren ved hvilken stilling relæet står i.Alt er fint og alt virker..Men!Kan man ikke selv oprette sådanne et produkt??Jeg kan kun lave et bruger defineret input modul og output modul.Kan man ikke oprette et bruger defineret modul der både har indgang og udgangeller mere end en indgang..
  12. Tusind Tak..Den skal testes i morgen..Hilsen Jan
  13. Fandt fejlen..Ikke kodeordet..Men Retighedderne.. Den stod til Visuel kun via USB.Satte et hak i Visual - Lokalnet og alt virker..
  14. Tak, jeg har i forvejen en med viewer, som jeg programmerer via Netnærk.Og har tilsluttet netværksstikket i bunden på den uden Viewer..Men hver gang jeg prøver at forbinde, skriver Visual -Ingen Adgang-derfor jeg troede det måske var slået fra, og kun tilgængelig i den med Viewer..Men nu ved jeg det kan lade sig gøre, så må jeg bare finde fejlen.. HeheTak for svaret..(Har prøvet at ændre IP Adressen, det var ikke det)Og den siger den har fundet kontrolleren, nægtet adgang.Og det er ikke forkert kodeord, for indtaster man forkert kodeord, skriver den -forkert kodeord-
  15. Jan W

    Flagstangs Husker

    Skal bruges som Flagstangs HuskerKunne indsætte Datoer (Fødselsdage)På valgte dage, skal den Blinke en Status Lampe, som indikation om flaget skal hejses kl 08:00 og en time frem..Igen Skal den Blinke enten når det bliver mørkt(Skumring), eller Kl 19:30 og 30 min frem, alt efter hvad der kommer først.For at huske på, flaget skal ned igen..
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok