Jump to content

dothenrik

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

dothenrik's Achievements

  1. Jeg har bestilt en ny controller og elektrikeren kommer på torsdag og skifter dem. Jeg skal selv lave programmeringen. Hvordan er det - Kan jeg downloade visual programmet på forhånd og begynde at flytte / forberede opsætningen?
  2. Det var også min tanke, men det er der umiddelbart ikke.
  3. Hej Vi har en TermIHC controller fra da vores hus blev bygget i 1999. Den har virket upåklageligt, super stabilt og jeg har selv fundet ud af at programmere den. Dvs. jeg har intet behov for at skiftet til en ny controller. Her i weekenden er den desværre blevet "ustabil" efter jeg har haft slukket for alt strømmen i huset ved HFI relæet pga. noget andet strøm arbejde. Den tænder og slukker umiddelbart outputs ca. hver 5. min både outputs, der er benyttet og outputs vi ikke benytter. Dvs. lyset i huset tænder og slukker vilkårligt både dag og nat. Det er ikke specielt holdbart :-) Jeg har haft strømmen til controlleren slukket i et par timer, hvorefter jeg har genstartet desværre uden at forandre situationen. Er tiden kommet til at vi skal have skiftet til en Visual controller, eller har nogen et hint til at få gang i den igen? På forhånd tak. Mvh Henrik Andersen
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok