Jump to content

HN Henriksen

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

HN Henriksen's Achievements

  1. Tak for svarene til alle. Jeg har valgt den dirkete løsning med en 400uni i første omgang. Ingen tvivl om at systemet kommer til at få en opgradering en gang i fremtiden. Men lige nu må jeg indrømme at jeg ikke har modet/tiden til at skabe de store revolutioner. Der er lige en håndfuld områder der er mere "need to", end "nice to" at få opgraderet på ejendommen. IHC opgraderingen må derfor lige vente et års tid.
  2. Hej Jeg er endnu en newbie der har købt et 20 år gammelt hus med IHC anlæg I spisestuen har vi både spots der kan dæmpes (10 stk 12v 20W) og 2 stk alm lamper med 230V 6W fra lampeudtag. Spottene er dæmpbare. Alt tændes/slukkes på samme knap, der også bruges til at dæmpe lyset med, ved at holde trykket inde. Dæmperen ser desværre nu ud til at være defekt, da vi ikke længere kan tænde noget af lyset. Lysset tænder kortvarigt når knappen aktiveres, men slukker igen med det samme. Jeg har derfor prøvet at bytte dæmperen rundt med en af de andre dæmpere hvilket løste problemet i spisestuen men fejlen flyttede blot til det andet rum. Tænker derfor at dæmperen må være defekt (jeg har tjekket sikringen der ikke fejler noget.) Desværre viser det sig at man ikke længere kan få den IHC dimmer 350LR som er defekt og jeg mangler derfor råd til hvilken jeg istedet skal købe. Som jeg ser det er muligheden en 400Uni, men denne ser ud til at være "omvendt" i ind og udgange hvilket vil betyde at jeg skal sætte den på hovedet for at få ledningerne i tavlen til at nå. LK skriver i deres vejledning at det den ikke må hænge på hovedet. Er det den mulighed jeg har, eller kan man vælge en anden type? Evt et relæ uden dæmper, da vi ikke nødvendigvis har brug for dæmper i rummet der nu er uden lys. Håber nogen kan hjælpe Hilsen Henrik
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok