Jump to content
IHC-User.dk

Martin Lemvig1354922231

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu har jeg kun en "Warn" er der en som kan gennemskue, hvorfor jeg stadig ikke har nogen i home kit app'en ud over openHAB gateway ? kan der være fejl i min items fil ?
 2. Mine indstillinger ser sådan ud... har prøver at lave en clear parirng, genindlæs i hjem app. kan fejlen skyldes de 3 første linjer og sidste linje i loggen ?
 3. jeg kan kontakt til IHC via openhab, det virker. men homekit virker ikke. min items ser således ud: Kan fint finde openHAB på min iphone i home appen, men skriver "ikke understøttet" Hvad mangler jeg at gøre ?
 4. Tak for dit svar Martin.. jeg har været denne tråd igennem, men mangler lidt info omkring bla. hvordan laver jeg min binding til mellem openhab og ihc ? hvordan laver jeg en item liste og sitemap. Og ligge den ind ?
 5. Hej med jer Jeg har kastet mig ud at få openhab v2 med ihc binding installeret på min rp2 er der nogen som kan lave en guide for begynder, step by step er kørt lidt død i : itemes liste , sitemap, homekit sitemap På forhånd tak
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.