Hop til indhold

Tommy Jozefowicz

Members
  • Antal indlæg

    8
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Tommy Jozefowicz's Achievements

  1. Hej Når jeg prøver at installere IHC 2.7.10 så får jeg en blank side og "Unknown picture file extension (.)" i en pop up box Er der nogen der har set det samme, og hvad kan man evt. gøre. Jeg prøvede at kigge lidt rund på forummet men kunne ikke lige finde en løsning. Håber der er nogen der kan hjælpe. Hilsen Tommy
  2. Hej Tak for hjælpen.Jeg fandt en løs forbindelse og opdaterede firmware og program.Nu virker det
  3. Jeg har downloaded den, jeg var dog ikke sikker på om jeg skulle installere den. Jeg har bare hurtigt læst at der var en del problemer og man ikke kunne komme tilbage når man først har opdateret firmwaren.Da jeg ikke er kommmet så langt med programmeringen, kan jeg sagtes starte forfra.Status:Jeg gennemgår for løse forbindelserOpdatere til ny firmware 2.6.122opdatere til ny software 2.6Laver et simpelt program til at starte med.
  4. Det vil jeg prøve på tirsdag når jeg igen skal derud.Hvis der er andre forslag så kom endelig med dem.
  5. Jeg har samme anlæg og ville også gerne have det til at køre ind over IHC.Er der nogen derude der kan hjælpe?
  6. HejJeg har lige overtaget et IHC projekt, Jeg er ikke den store IHC haj det er mit 3. projekt. Jeg har fået monteret alle kabler i ind/udgange.Jeg har dog et stort problem. Jeg går ind og sætter udgang 2.3 til on i service view og jeg får strøm på de kontakter der sidder på det kabel, når jeg så tænder for lyset (udgang 3.2) et sted i huset så så slukkes der for kontakterne, der står stadig on i service vieweren. Jeg kan sætte den off og on så får jeg strøm på kontaker, men lyset som jeg lige havde tændt slukker.Er der nogen der forslag til hvad jeg skal gøre ?
  7. HejJeg har nu haft min IHC installation i ca. ½ år.For 2 dage siden begyndte lyset i soveværelset at tænde og slukke af sig selv. Det er næsten helt dæmpet, men det giver jo klager fra konen, når elektronikken ikke virker i huset :blush: Er der andre der har oplevet det samme?Kan det være støj? eller er det uni dimmer der er defekt?Hele installationen er kablet.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok