Hop til indhold

Mads Buhl

Members
  • Antal indlæg

    2
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Mads Buhl's Achievements

  1. Vil gerne bruge nogle 24v spindelmotor til at åbne/lukke nogle "låger" til projektor i hjemmebiografen.Kan man bare slutte dem til en 24v udgang? og programmere dem i IHC til antal sek. køretid osv.
  2. Mads Buhl

    Automatisk varmestyring

    HejSom ny i IHC har jeg en forespørgelse på varmestyring.Er der nogen der har lavet varmestyring med f.eks. en termoaktuator, f.eks. en ABNM fra Danfos og styring fra Gira Tastsensor 2plus eller Gira Instabus Info-Display 2,0 ?Nogle erfaringer med at få det over på IHC?Som en lille sidebemærkning - så virker det mærkeligt at IHC er så brugt når der finde langt bedre systemer(Tekniske)(design er i top) og med langt stører mulighed for at udbygning IBI til hele huset med alle installationer.Er selv faldet i den grøft der heder, det er det mest udbredte og derfor det nemmeste at tilgå, især som gør det selv mand. Men mangler meget at kunne få ventilation, varme, osv. med på mit IBI - blot en tanke Mvh.Rellub, ham der vil havde det bedst fra flere IBI systemer
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok