Jump to content

Henning AW

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Henning AW's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Jeg holder fast i NO ventilen (nu er den jo også bestilt) og må så rense den som Danfoss viser, hvis der opstår problemer. Tak for input :-)
  2. Hej Lars og Bjarne, Mange tak for velkomsten :-) Jeg har tidligere været herinde ind imellem for lige at danne mig et indtryk af hvad man egentlig kan med LK IHC, inden jeg besluttede at gå i gang med at installere det. Som skrevet tidligere er jeg helt grøn mht. IHC, og jeg har heller ikke arbejdet med andre former for smarthome før, så jeg tror det er noget af en udfordring jeg har givet mig selv. Med internettet og dette forums hjælp tror jeg på det nok skal lykkes - jeg glæder mig til at blive klogere :-) Tusind tak for jeres hurtige svar. Ud fra det I foreslår vælger jeg at montere IHC magnetventilen 3/4" NO fra Danfoss, og så må jeg kigge på det trådløse senere. Nu ved jeg der er muligheder :-)
  3. Hej tekniknørder ;-) Jeg er nybegynder indenfor IHC, er ikke elektriker, men har alligevel kastet mig ud i at få installeret IHC i vores hus, da vi er ved at gennemrenovere og i den forbindelse skulle have helt ny elinstallation. Min aftale med elektrikeren er at jeg selv trækker rør og kabler til 24 volt. Planen er også at jeg selv vil stå for programmering. Nu er jeg nået så langt med huset at de nye gulve med gulvvarme er støbt, vægge og lofter er færdige. Nu kommer vi til det problem jeg vil spørge om: Kan man få en trådløs læksensor, der på en eller anden måde kan kobles til IHC? Jeg har desværre overset at trække rør til en trådet læksensor ved vaskemaskinen. Jeg har fundet Grohe Sense Guard, der med en trådløs sensor kan afbryde vandet ved lækage, men synes den er meget dyr, og jeg vil jo gerne bruge mulighederne i IHC systemet. Min IHC tavle er ikke opbygget endnu, men VVS'eren skal meget snart lave det nye vandstik, og i den forbindelse skal jeg helst vide, hvordan der skal lukkes for vandet ved en lækage. Håber meget at I kan hjælpe mig videre. Mvh. Henning
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok