Hop til indhold

Willitch

Members
  • Antal indlæg

    7
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Willitch

  1. Tak, det vil jeg prøve. Et tillægsspørgsmål.. jeg vil trække noget RJ45 CAT 6 kabel i et eksisterende flexrør. Der er et telefonstik i væggen, som jeg vil bytte ud. Men da jeg fjernede selve telefonstik udtaget, var telefonstikket ikke tilsluttet. I stedet lå der et 'spøjst' kabel, bagved som jeg ikke helt kan identificer. Er der nogen, som kan hjælpe mig med hvad det er jeg er ved at hive ud af røret?
  2. Willitch

    Udskiftning af kontakter

    Hej! Som beskrevet i tidligere tråd, så er jeg IHC-nybegynder, og er kommet i tvivl i forhold til udskiftning af kontakter. Vi har købt et 98'er hus, med første generations IHC installeret. Tangenterne/kontakterne(?) er efterhånden godt slidte. Dvs. 'knap 1' er trykket i bund, hvor de øvrige 3 er ok. Mit spørgsmål går på om jeg godt må udskifte kontakterne selv? Eller skal en installatør ind over? Kan jeg eventuelt nøjes med at skifte tantangerne, eller er det oftest en ny kontakt der skal til? Hvis det er lovligt, selv at udskifte kontakterne, kan jeg bruge 'andre' end 1:1? Det er denne type vi har: https://www.el-grossisten.dk/opus-66-kombi-svagstroemstryk-m-lys-4-sl-lysegraa.html Og min tanke var at få noget i denne stil: https://www.el-grossisten.dk/fuga-svagstroemstryk-4-slutte-hvid.html
  3. Tak for tilbuddet, bor dog i Sønderjylland
  4. Tak for svarene og hjælpen!
  5. Som udgangspunkt er vi ikke særligt krævende, vores ønsker er egentlig bare at ændre nogle indstillinger. Så man ikke skal gå ind i et andet værelse, for at kunne slukke lys i det pågældende værelse/rum. Desuden slukker- og tænder man ventilationsanlægget (for hele huset) på badeværelset. Må jeg selv skifte en controller, eller skal det være en elektriker? Mit generelle 'elektriker niveau', er ikke meget over at kunne trækker lidt kabel og sætte lamper op... Tror jeg vil indhente lidt tilbud, og se hvad det vil koste os, at få elektriker til at skifte controlleren, og evt. programmer det for os. I mit oprindelige indlæg, spurgte jeg indtil ISDN da jeg stort set intet ved om IHC. Havde en idé om at det kunne være en slags interface til IHC, men det er det vist ikke
  6. Tak for alle jeres svar! - Jeg kan se det er en 'IHC I/O Interface 120 B 1200' som er brugt. Er det rigtigt forstået, at hvis jeg ønsker at skifte til fx en Visual 3, så skal jeg bruge en 'gammel bærbar' (alternativt en bærbar med noget VM) for at kunne migrere/kopier det eksisterende over?
  7. Willitch

    IHC nybegynder .. hjææælp

    Vi har købt et hus fra 1998, og ejendomsmægleren solgte IHC rigtig godt. Nu har vi så overtaget huset, og der nogle spøjse indstillinger, som jeg gerne vil have ændret. Men jeg aner ikke hvad der er op og ned. Jeg har kigget i IHC "skabet", og fundet ud af at vi har en IHC Controler RS 232 - med et serielstik. Så har jeg kigget efter et Seriel til USB stik, men jeg kan kun finde Han stik seriel, hvor jeg mener det skal være hun stik? Eller er jeg helt forkert på den. Nu jeg er i gang med, at stille de dumme spørgsmål ... Der er udsædvanlig mange ISDN stik i huset, er det noget som bliver brugt til gamle IHC systemer? Eller kan jeg bare lave dem om til alm. RJ45 udtag?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok