Hop til indhold

PippaRandall

Members
  • Antal indlæg

    3
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

PippaRandall's Achievements

  1. Jeg tænker på at vedtage en lignende dørklokkeordning. Jeg spekulerer på, om du gjorde det, og om alt fungerer korrekt, måske er der nogle fejl. Jeg er bekymret for, om opkaldet fungerer i tilfælde af afbrydelse af Wi-Fi eller en eller anden form for interferens?
  2. Så har du vel ikke set modellerne fra Foss Europe? Synes selv de er vildt pæne og meget tidløse, og de passer faktisk til de fleste hjem. Så dem endte vi med at købe, og vi har ikke fortrudt siden. Vores problem endte så med at være, at vi begyndte at udvide sortimentet, så nu har vi næsten alle deres produkter, og det spiller bare. Stærkt undervurderet producent i min optik https://fosseurope.dk/vare/trend-premium-traadloes-doerklokke-plugin/. Det gør bare noget ved trygheden at man er glad for sine produkter, og det gælder for hele vores familie.
  3. Hej Ulrich, jeg sammenlignede MTN5472-2119 duo og MTN5471-2119 Basic på siden, men fandt ingen forskelle mellem dem, ved nogen, hvordan de adskiller sig?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok