Jump to content

Jeppe Iversen

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Jeg takker for hjælpen, fejlen var dog fra min side efter jeg fik sovet på det gik jeg ud og kiggede i tavlen, og lagde mærke til at det engang har været en almindelig tænding via et 230V Output, som ikke var anulleret, hvilket betød at jeg bare skulle aktivere de forskellige outputs til dæmperne, så kørte det. dog kun med den gamle "Fortrådet avanceret lysdæmper".
  2. Har lavet det så det ser således ud, i forhold til når jeg kigger på min gamle visual 1 styring burde dette virke, men dæmperen tænder ikke. Håber du/i kan hjælpe
  3. Hej Henning, tror jeg har fundet en functionblock der kan virke til det, men kan ikke lige få den til at virke. Under Installations delen hvad burde jeg bruge som touch udgangen der?
  4. Står og har skiftet min IHC Visual 1 Controller, ud med en Visual 3 Controller. Dog står jeg med det problem at jeg ikke kan finde ud af hvordan jeg skal programmere mine dimmere op i Visual 3. I min gamle Visual 1 styring, er det lavet med Touch input(24v) som aktivere Udgang for Touch (Udgang 6.01) som er et 24v Output. Kan ikke lige se mig ud af hvordan jeg skal programmere dette i visual 3.
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok