Jump to content

Yetanother

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. Det er nu lykkedes at linke 2 af mine RS485 dimmere ved at frakoble den første dimmer på strengen hvilket ikke giver super meget mening at den skulle være stået af pga en software opdatering. Mistænker stadig at det har noget med opdateringen af controlleren da alle wireless og busenheder skulle linkes på ny. Jeg har prøvet at lave en ny FW update og fabriks nulstille med det image som ligger under download men i begge tilfælde får jeg den vedhæftede fejl. Er der nogen som er stødt på den fejl og hvad var løsningen?
  2. Hej, I forbindelse med en opdatering af mit system valgte jeg at FW opdatere mit system til ned seneste 3.03.37 således at mine RS485 dimmere kunne komme på seneste FW. Det virkede som om FW opdatering aldrig sluttede korrekt og da controlleren var klar igen var bruger konti nulstillet og alle wireless/RS485 links var unlinket. Controlleren melder dog tilbage at den er installeret med 03.03.37 Jeg kunne linke de wireless enheder igen men controlleren vil ikke linke mine RS485 dimmere igen. Har prøvet at nulstille dimmerene men det gør igen forskel. Har forsøgt at uploade
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok