Jump to content

Dennis Gylden

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. hej tak, bor på sjælland ved Ringsted så nok ikke lige :-) jeg afventer lige min elektrikkers feedback hvornår alt passer, tak
  2. tak, jeg havde også svaret dig på tlf men den besked kom heller ikke med, dit system ser meet smart ud og er klart at foretrække hvis jeg ikke har andre muligheder, hvilket det ser ud til, hvad koster sådan noget?
  3. hej tak svarede tidligere på min tlf ,men ser ikke ud til at være kommet med, Problemet er at den ikke svarer, den kører men svarer ikke, Schneiders hjemmeside skriver at det kan ske de går i dvale og at man så kan vække dem ved at genstarte den 20 gange, det er prøvet men virkede ikke desværre..
  4. Hej Jeg har købt et hus som har en gammel IHC installation, IHCTerm viser det sig efter en del prøven med Visual, har dog været så heldig at få fingre i den nyeste controller så jeg ville skifte den gamle ud og kode den så nogle at de ting jeg ville ændre bliver lavet, men min elektrikker siger at vi først skal have fat i den gamle controller for at kunne kode den nye ellers bliver opgave kæmpe stor, men jeg har prøvet med IHCTerm og søgt adskellige steder og min controller svarer ikke. Når man søger står der på Scneiders hjemmeside at de ældre controllere kan gå i dvale og at man kan væk
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok