Hop til indhold

Lars Skov Kristensen

Members
  • Antal indlæg

    7
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Lars Skov Kristensen

  1. Konen sidder i den anden af huset, så det synes jeg ikke er i nærheden Det lyder lidt som samme fænomen. Jeg kan bare godt slukke, hvis jeg trykker på kontakt 2 eller 3 først og det hjælper ikke at nulstille programmeringen her. Jeg tænker ikke det er kombi-relæet, da det ikke bør reagere på et tryk på 2, på kombi-lysdæmperen.
  2. Der er både LED og en lampe med et halogenpære. Jeg har 2 enheder i en gang sat op på præcis samme måde, også med blandede lyskilder, for at opnå minmumsbelastning på 20w. Den eneste forskel er at K2, i det setup der driller, er et kombirelæ, hvor det der virker er 2 kombilysdæmpere.
  3. Ja, det har du ret i, men det giver samme resultat. Har prøvet at skifte K1 ud, men resultatet er det samme. Kan det have noget med lyskilderne der er tilsluttet L1?
  4. Jeg har forsøgt at lave samme løsning som er illustreret i afsnittet Eksempel på programmering af Control Link mellem kombienhed hvis det er dét du mener med stand alone. Er vi enige om at step 4 er på enheden K1?
  5. Mere simpel forklaring af problemet. Lysdæmperen har 4 kontakter 1-4 og A til programmering. Planen er: 1 = Tænder A 2 = Slukker A 3 = Tænder B 4 = Slukker B Hvis der trykkes på 1, vil et efterfølgende tryk på 4, resultere i at B tændes. Er B allerede tændt, slukker den og tænder sekundet efter igen. Trykker jeg på enten 2 eller 3, kan jeg nu slukke B på 4
  6. Lampe A er fysisk forbundet med ledninger til lysdæmper og tændes/slukkes med de øverste tangenter (A), som også har lysdæmper funktion. Kan man deaktivere lysdæmper funktionen, så den kun kan tænde og slukke? Der er kun 2 ledninger tilsluttet lysdæmperen, så den kan vel ikke sidde forkert. Jeg har slettet programmeringen i begge enheder 2 gange uden held.
  7. Har en wireless kombi-lysdæmper, der på øverste tangent er forbundet til B hvilket virker fint Nederste tangent styrer et wireless kombirelæ. Jeg bruger kun tangenterne på lysdæmperen i følgende scenarier. Tænd A - Sluk A = OK Tænd B - Sluk B = OK Tænd A - Tænd B = OK Sluk B = B slukker og tænder igen uanset hvor mange gange jeg slukker på B Jeg kan kun slukke B ved enten at tænde B først, eller slukke A. Status på A er afgørende for hvordan B opfører sig i lysdæmperen. Jeg har slettet al programmering i begge enheder uden held. Nogle gode idéer?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok