Hop til indhold

rosenstand

Members
  • Antal indlæg

    2
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Days Won

    1

rosenstand last won the day on January 1

rosenstand had the most liked content!

rosenstand's Achievements

  1. Hej Jeg er ved at skrive speciale på elinstallatørstudiet. Emnet er udbredelsen af den intelligente bolig. Det har ikke været muligt for mig at finde ud af, hvad de mange IHC installationer derude har kostet, dengang de blev etableret, udover en enkel tråd fra 2008 som diskuterer tilbud på et enkelt hus. Det er primært installationer udført af autoriserede elinstallatører, der er interessante, omend hvad materialeomkostningerne har været i de øvrige projekter heller ikke er helt uinteressant. Skriv gerne pris, etageareal, region, og ca. omfang af installation - og selvfølgelig om det var ved nybyg eller renovering. Håber I kan hjælpe Dbh. Mark
  2. Jf. Schneider skulle alle Wiser-enheder være understøttet af Homie, som både kan scripting og noget NodeRED-agtigt flow. Du skal dog have en Homie Pro hvis du vil have noget der minder om et seriøst system (ikke internetafhængigt og acceptable responstider). Med den kan du selvsagt også kryds-integrere med Hue, hvis det er det, du vil.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok