Hop til indhold

Morten Løvenkrands

Members
  • Antal indlæg

    6
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Morten Løvenkrands's Achievements

  1. Hej. Jeg ønsker hjælp til at programmere mit udelys, da jeg har siddet i mange timer og forgæves prøvet mig frem. Jeg har også prøvet Hennings udelys FB, men er i tvivl om hvordan det skal sættes op. Kan ikke få det til at virke som det skal. Lige nu har jeg et skumringsrelæ (1 setting) og bevægelsessensor, hvor mit udelys A+B tænder når der er mørkt og der er bevægelse og det fungere ganske fint. Der er så efterløb på 10 min. (FB. 1.4.03.a) Mit ønske er at lave en programmering så når mørket falder på hver aften, og skumringsrelæet sætter ind, så skal den tænde mit lys udenfor A+B+C. Den skal så automatisk slukke efter feks. 2 timer, og funktionen skal være uafhængig af om der er bevægelse. Skal begge mine programmeringer lægges sammen i den samme? Eller kan den fungere med 2 forskellige, for jeg har trods alt en ekstra tænding på den sidste. Og hvad for en FB skal bruges? "A og B" er lys i indkørsel og "C" er lys på min terrasse som ikke er i forbindelse med bevægelsessensor i indkørsel. Hilsen Morten
  2. Jeg har nu fået tegninger fra IHC anlægget. Er det mon nok til at programmere en ny controller? Den sidste side er bare en af mange. Dem med gult på har jeg kun de 2 af, det er dem der er uploadet.
  3. Jeg ved ikke om der er dokumentation endnu, det håber jeg. Men finder først ud af det når vi overtager huset. Det var da et smart program Henning, hvad koster den løsning / det program?
  4. Okay, tak for info. hvis jeg piller den gamle dos controller ud og sætter den nye i og programmere... Hvis nu der er et eller andet der går galt, vil jeg så kunne montere den gamle controller igen? Eller har den tabt alle data når jeg afmontere den? Angående det med at udtrække data fra den gamle controller, jeg har ikke en gammel pc, så tænker ikke at det er en mulighed for mig. Jeg ved ikke om der er en strømforsyning. Vi overtager huset vi har købt om 1-2 uger, så må jeg lige se :-) hilsen Morten
  5. Okay, tak. Kan man selv skifte den og programmere den nye?
  6. Hej. Vi har lige købt hus med IHC styring. Kan nogen fortælle mig om det er den helt gamle model? hilsen Morten
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok