Jump to content
IHC-User.dk

Jens Torp

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Har kigget på din hjemmeside og der er god inspiration til hvad man kan gøre. Det vil jeg kigge nærmere på. Har ikke planer lige nu om at udvide med IHC alarm så starter nok bare med udskiftning af controlleren så jeg let kan lave ændringer til mine tryk m.v. Mange tak for inspiration og svar.
  2. Mange tak for input. Jeg har kigget lidt på visual 3 controlleren som du henviser til. Det bliver nok en udskiftning til den da den ser ud til at være noget nemmere at arbejde med og kan flere ting som du skriver. Jeg har ikke noget kodetastatur men kun input og output moduler. De input moduler jeg har er 24V med 30mA. Dem der kan købes i dag ser ud til enten at have 24mA eller 3mA. Kan jeg godt bruge mine input moduler med 30mA med visual 3 controlleren? Og hvorfor findes der to forskellige strømstyrker på 24mA og 3mA på input? Hvornår bruges hvad?
  3. Hej Jeg har en gammel TermIHC installation. Installationen har også en 'alarm' (ikke med noget opkald men blot en sirene og blik på lys). Jeg har ikke fået noget dokumentation af programmet (dem vi købte af sagde de ikke havde noget dokumentation på det) og ikke vidste hvordan 'alarmen' virkede. Det er lykkedes mig at få hentet en kopi af programmet fra controlleren og jeg har også kigget i IHC Manual 1.04 fra LK. Det meste af det er simple kip-funktioner men det omkring alarmen og belysningssimulering kan jeg ikke rigtig forstå. Jeg har vedhæftet en udskrift af programmet og ville høre om nogen kunne kommentere lidt på hvad der sker i programmet for de andre indgange end dem med kun kip-funktionen. F.eks. forstår jeg ikke hvad indgang 152 og 153 bruges til, hvordan samspillet mellem 157 og 158 er (begge bruges ved belysningssimulering så vidt jeg kan se) og hvordan disse linker til indgang 141 og hvordan den bruges. Jeg kan ikke rigtig få det til at passe med IHC Manual 1.04 som angiver at indgang 161-198 er interne. Men i mit program bruges indgangene fra ca. 130 til 160 som interne hvis jeg har forstået det korrekt. Er det fordi jeg har en gammel controller? På forhånd tak for hjælpen. IHC_01 - Kopi.TXT
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.