Jump to content
IHC-User.dk

dyssen103

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Havde det kun som en .vis, men fik selv rettet det. Men tak for hjælpen
 2. Har fået kontakt med min IHC igen og har loadet min backup ind., Men backuppen er åbenbart ikke fuldkommen, så vil gerne lave lidt ændringer. Men nu møder jeg denne fejl. Hvad kan man gøre ved det?
 3. dyssen103

  Genstarter konstant

  Hej Jeg tror at min IHC visual 6.1 står og genstarter konstant og jeg kan kun komme i kontakt med den via Firmware loaderen. Først lyser den konstant i "ok" led, så går den over og blikker med 1hz for derefter ret hurtigt at gå over og blinke med 5 hz. Jeg har prøvet at tage strømmen fra den, installere ny firmware og nu er jeg igang med at prøve at resettet den efter jeg fandt denne tråd: https://www.ihc-user.dk/forum/forums/topic/4279-reset-user/?hl=reset#entry28740 Men er der nogen der har andre ideer til hvad jeg kan gøre? Der er ingen kontakter der kan tændes eller slukkes i huset, så er lidt presset for at finde en løsning
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.