Hop til indhold

Mandersen

Members
  • Antal indlæg

    2
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Mandersen's Achievements

  1. Hej Henning, jeg vedhæfter her det nye program som hedder niller good, det er ikke helt tilpasset det gamle som hedder niller gammel. jeg ved ikke lige hvad jeg skal gøre med dimmerne. jeg skal i bund og grund have niller good programmet konverteret over til niller gammel håber der er en der kan hjælpe mig på vej her mvh Martin niller gammel.ihc nillergood.vis
  2. Mandersen

    Ihc 350 LR dimmer.

    Hej med jer, Jeg er igang med at hjælpe en god ven med at udskifte hans gamle ihc controller visual version 1, til en visual version 3. I den forbindelse, er jeg noget udfordret ift at få 4 stk 350LR dimmere til at fungere, jeg kan ikke uanset hvad pokker jeg gør få dem til at virke i funktions blokkene. jeg forsøger at lave det med 1 tast styring men intet fungerer, er der en af jer skarp hoveder der ligger inde med opskriften på succes her? jeg har fået resten af installationen til at virke. på forhånd tak :)
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok