Hop til indhold

michael n

Members
  • Antal indlæg

    5
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af michael n

  1. Fedt!!! Tænkte på om du ville være interesseret i at lave programmeringen i mit ihc system hvis jeg fik min elektriker til at trække strøm til hver gardin
  2. Med denne løsning vi det så os være muligt at styre det via min app på tablet og telefon?
  3. Hej Henning lyder som den helt rigtige løsning du er ude i der, har været inde på din hjemmeside og set det er noget du nok os laver til dagligt ;) hvad rør motor skal man så vælge håber på et link på noget du kan anbefale og hvad/ hvordan ser sådan et eksterne omskrifter relæer. ud???
  4. michael n

    IHC Gardin

    Hjælp!!! hej alle er igang med at sætte mit hus i stand, har fået lavet Ihc til lysstyring, men nu vil jeg gerne udvide lidt med nogle gardiner på motor har 2 tryk ledige har en ide om tryk 1= kort tryk køre helt op/ langt tryk køre op til der slippes igen tryk 2= kort tryk køre helt ned/ langt tryk køre ned til der slippes igen eller bare langt tryk til at køre op og ned nogle der har en opsætning til dette har set noget der hedder ODSIF gardiner Link https://www.odsif.dk/da/rullegardin-til-ihc-elektrisk.php har læst en masse andre link men ikke på det jeg lige forspørg har ikke købt noget ind nu så er åben over for andre forslag hvis i her noget der bare virker Hjælp er helt grøn!!!
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok