Jump to content

droenne

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. droenne

  JAVA blocks

  Opdagede lige at jeg havde glemt at tilføje https://usb/ til "site list". Det virker nu.
 2. droenne

  JAVA blocks

  Jeg er ny bruger af IHC. Jeg har sat USB i computeren (og controlleren) og skrevet USB i adressefeltet. Når jeg klikker videre på "LK IHC Administrator" blocker Java mig med følgende besked: "Your security settings have blocked an application with an expired or not-yet-valid certificate from running" Det ligner at det er Java 8 - hvordan tillader jeg i Java at åbne filen "Administrator.jnlp", så jeg kan komme videre?
 3. Tak for hurtigt svar og en oæn velkomst. Betyder det at jeg må regne med ovenstående kommer til at virke efter hensigten? Jeg er i tvivl om det er korrekt at anvende blok 1.2.04.e. Jeg kan se at alternativ er 1.2.05.b med flere funktioner bla. "sluk" som scenarie/regulering. Hvilken forskel gør det for mig at denne ikke er med i blok 1.2.04.e? Når jeg kobler flere bus dimmere til tavlen, hvordan identificerer jeg dem op imod programmet? Jeg ville jo rigtig gerne programmere det hele op før det skal installeres.
 4. Jeg sidder og forsøger at lave en helt simpelt installation af en wireless trykknap og en IHC LED dimmer med "touch"-funktion. Jeg har forsøgt både med funktionsblok 1.2.04.e og 1.2.05.b. I begge tilfælde, når jeg simulerer - Så tænder lyskilden 100% på første tryk. På andet tryk ville jeg forvente at den slukkede. Men her står "lys niveau"=100% og lys indikering = ON. Men i funktionsblokken står "lysdæmper tændt = OFF" (se nedenfor). Kan nogen hjælpe mig med, hvorfor jeg ikke kan simulere "lys niveau" til OFF ved enkelt klik og justere lys niveau op/ned ved at holde knappen (space) inde?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok