Jump to content
IHC-User.dk

thomasbirk

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Jeg har siddet de første mange timer og søgt i diverse foraer uden held desværre. Dem du nævner er jeg stødt på også, De er desværre bare for kompliceret til at jeg evner og modificere dem til formålet. Men Du Skal have mange tak for hjælpen! :-)
  2. Tak for Svar! Ja, når jeg googler på det så ender jeg også i en masse meget langhåret rules. Og er desværre ikke så skarp i den del endnu. Jeg havde håbet på at man kunne skrive til et item, via de gængse widgets i habpanel eller den alm UI. Øv!
  3. Hej alle sammen, Tak for et super godt forum! Er der nogen der ved hvordan man kan ændre/stille tidspunktet igennem Opehab, på en Timer i ihc? Jeg Kan sagtens udlæse tidpunktet via en datetime channel i things, Men hvordan skriver jeg minutter og timer til den? Forestiller mig evt. et number item for både timer og minutter. På forhånd tak!
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.