Hop til indhold

Lars Borris Jensen

Members
  • Antal indlæg

    9
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Lars Borris Jensen

  1. Fik det til at virke. Hvis nogen er interesseret så skal Dimmer 400 UNI sættes således op i Visual 2: Jeg styrer PIR i garagen igennem home assistent så det er også i orden nu. Projektet er nu afsluttet, mange tak for hjælpen.
  2. Endnu en observation: Udendørslyset virker med PIR Control - Det kører uafhængigt af programmet i controlleren, det må være hardwaren der gør det. Det vil så sige at den sensor der sidder i garagen, både er en sensor og Pir i en boks.
  3. Visual 2.visVisual 1.ihc Hej, Jeg har uploadet mit program for både den gamle Visual 1 controller (hvor det virker) og det program jeg selv har lavet hvor det ikke virker (har bare brugt simpel kip for at kunne tænde lyset. Det skal siges at jeg også har et par udgange som det ikke er lykkedes mig at kortlægge. De kan ses på det gamle program. Den ene udgang går f.eks hen til Pir Control (længst til højre - se billede oven for i tidligere post)
  4. Jeg har læst lidt omkring Dimmer 400 UNI og den kan åbenbart styres med de 3 230v input i bunden. Den dimmer der er længst til venstre, er faktisk fortrådet med output modulet ved siden af PIR control. Udgang 5 på Output går til L på Dimmeren og Output 6 går til 5 (op/ned) på Dimmeren. Jeg har luret at der skal altid være strøm på L på Dimmeren og så kan man ved påvirkning af 5 (op/ned) på Dimmeren tænde/ slukke og dimme op/ned ved hhv. kort og langt tryk. Hvordan får jeg programmeret det i min Visual 2 controller? Umiddelbart skal der vel laves en FB der altid sætter strøm på L på dimmeren, det kan jeg bare ikke rigtig finde ud af.
  5. Hejsa, Jeg endte med at køre Service Programmet igennem en Windows XP maskine virtuelt. Det fungerede bare kanon! Fik kortlagt mine input og output - Perfekt. Nu har jeg lavet et nyt program og lagt det over i den nye controller, samt skiftet den gamle controller ud med den nye. Det meste virker perfekt! Der er dog 2 områder hvor det ikke virker: Lys med dimmer Lys med Pir Derfor søger jeg endnu en gang hjælp her hos eksperterne. 1. Lys med dimmer: Her er et billede af min tavle med dimmerne: Jeg kan ikke se at nogen af styreindgangene er anvendt, er det normalt? De virkede fint med den gamle controller, der tændte man og dimmede på samme knap Når jeg tænder lyset på den nye controller så blinker lyset bare (tænder og slukker hurtigt) 2. Lys med Pir Her er et billede af min tavle med Piren: Jeg har 2 bevægelses sensorer men kun 1 Pir i tavlen (1 Sensor i garagen og 1 sensor til udendørslyset) Jeg ønsker naturligvis at få både dimmerne og Pir til at virke igen. Dette er den gamle dokumentation (hvor jeg har kortlagt input og output) C__Program Files_IHCVisualDK_reportoutput_Samlet rapport.pdf Her er det nye program: Installations Dokumentation.pdf Funktions Dokumentation.pdf Funktionsblok Dokumentation.pdf Tusind tak for hjælpen.
  6. Hej! Tak for de rigtig gode løsninger. Tror jeg prøver med det som Kristian skriver. Så ser vi hvor langt jeg kommer Tusind tak.
  7. Har du prøvet at køre programmet som administrator? Det skulle til hos mig på min Win 10 maskine. (sorry for necro post)
  8. Jeg har selv fået forbindelse til min IHC controller ved at bruge en Startech USB til RS232 (Seriel) converter, og så et alm straight seriel kabel. Har installeret IHC Visual 1.32 på en Windows 10 Pro maskine og det virker for mig. Hvis du vil gøre brug af rapport funktionen skal du køre programmet som administrator, ellers får det ikke lov til at generere filer på din computer. Håber det hjalp
  9. Hejsa, Jeg står i den situation at jeg gerne vil opgradere min gamle IHC controller version 1 RS232 til en Viewer / Controller 2 med USB, LAN og wireless. Har fundet ud af at forbinde til controlleren og hente opsætningen. Blev dog ikke specielt glad da jeg så opsætningen: Jeg kan se at montøren (Ole Stage i Vordingborg) ikke har gjort brug af nogen af funktionsblokkene (så hvidt jeg kan se) - Så jeg får en ret stor udfordring med at finde ud af i hvilke rum de de specifikke input/output forbindelser sidder. (eller tager jeg fejl?) Oppe på gangbroen på loftet er der markeret følgende på samledåserne: Tilgang 1 Bad 3 Gang 2 Køkken 7 Alrum 8 Bad 12 Stue 9 Påklædning 11 Soveværelse 10 Emhætte 7 Her taget lidt billeder af tavlen: Controller 1: Controller 2: Er der nogen af jer der har en god ide til hvordan jeg griber det her an? Jeg har vedhæftet en rapport jeg har genereret ud fra den eksisterende opsætning. IHC rapport generator.html Mange tak. Mvh Lars.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok