Hop til indhold

akrogh

Members
  • Antal indlæg

    5
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

akrogh's Achievements

  1. Har dette noget med openhab2 at gøre, ja måske et dumt spørgsmål, men føler lidt jeg famler i blinde. https://www.home-assistant.io/getting-started/
  2. Det lyder som et avanceret setup, viste ikke der kunne køre flere på samme system samtidig. Tænker også jeg starter med Rasbery pi 4, for den er vel klar til det?
  3. Go ide med 2 SD kort. Kan man selv bygge videre på IHC Captain? Eller bliver det overskredet ved næste opdatering?
  4. Ok, jeg tænker jeg vil bruge Google Home, det er vel ikke noget problem? Hvordan kommer jeg igang med openHAB
  5. Hej Min gamle visual controller er blevet opgraderet til ver.3 da jeg bla. ønsker at kunne stemme styre installationen, Philips hue og div. Modbus ting, jeg var helt overbevist om at en Raspary pi og ihc captain var vejen frem. Jeg deltog så i LK's webinar for nørder, her mener LK at Home Asistent er vejen frem, her er der noget der hedder er hass, docker og sikkert også en del andet. Forvirringen er nu (næsten) total hvad skal jeg vælge, ihc Captain ser nemt ud, men nemt er nogen gange også lig med begrænsniger, er det tilfældet her. PS. Jeg er ikke bange for selv at skulle code og rette til. Men gider ikke at skulle ændre noget hver gang der kommer opdateringer, for at holde alt kørende.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok