Jump to content

Jazzperson

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Jazzperson's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Det er noteret. Kan i hvert fald bekræfte, at jeg absolut ingen problemer har haft med vores visual 1 - men har selvfølgelig heller ikke forsøgt noget med den (endnu). Jeg tænker godt, at jeg kender svaret som følge af den manglende netværksunderstøttelse, men I må gerne bekræfte: Der findes ingen mulighed for IHC Captain eller andet til visual 1, der gør at jeg kan styre hue via IHC - er det ikke korrekt?
  2. Tak for svaret, Henning. Nu er jeg helt sikker på, at have forstået budskabet korrekt. I øvrigt en rigtig god idé at lave programmeringen, inden en evt. controller investering.
  3. Hej Henning Tak for velkomsten. Vil det sige, at jeg (i princippet) vil kunne programmere mig ud af dæmpningen (altså slå den fra) for det enkelte udtag, og gøre det med Visual 3 softwaren? Kan Visual 3 software snakket sammen med min Visual 1, eller er jeg nødt til at lægge scriptet op via softwaren til Visual 1 eller lignende?
  4. Hej Jeg har en ældre Visual 1 IHC installation med UNI 400 SA dæmpere. Det vil sige, at det hele er kablet. Vil det være nogen større opgave for en elektriker (eller mig selv), at slå IHC / dæmpning fra i et bestemt lampeudtag, så jeg kan sætte en hue pære op? Jeg har ejet hus / installation i 1.5 år, og aldrig haft min pc koblet til installationen (eller haft behov herfor), men nogen siger mig også, at det mest af alt er en teknisk opgave der skal udføres fysisk? PS: Jeg ønsker mig visual 3 og en hue integration, men økonomien er ikke dertil pt. Et tillægsspørgsmål kunne være: Er det svært at opgradere fra visual 1 til visual 3 selv? Jeg har programeringskompetencer på en vist niveau, men aldrig beskæftiget mig med IHC. Håber at nogen kan hjælpe mig videre Venlig hilsen Jens
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok